Monday, July 27, 2009

Puasa n Raya

Salam semua...

Sbnr nyer x de la pe2 nk cite pn..cuma kemalasan yg melampau tuk writing paper..sbb kerajinan itu telah pergi ke writing blog..hahahahaha..

it about 1 month je lg kite sbg umat islam nk smbut pose?ade ke yg blum ganti lg pose?yok kite ganti sementara masih ade waktu lg..alhamdulillah sy dh pn abis ganti ms aidilfitri yg lps..sy ganti cepat2 bkn pe..tp tkt tahap malas yg melampau dtg..klu dh malas yg melampau tu dtg mmg lah x leh nk uat pe kan...

apsal tajuk raya pn de..hahahaha..tajuk raya sbb nak tanye korg cmua dh beli baju raya?dh tempah?cepat2 nt x siap baju raya..sy spt biasa sudah tempah berbulan2 yg lepas tp mcm biasa lah akan siap hanye beberapa hari sebelum raya..almaklum lah hantar kt kedai sepupu...so suka ati dia jek la nk uat bape lama yg dia nak..mmg x suka la mcm nie kan..abis nt sy nk pakai baju pe kan...

okeys la..nak smbg blk writing paper..kang sv sy datang..abis la sy..bye bye bye





Monday, July 20, 2009

Bosan dan Benci

Hari yg bosan dan membencikan serta menjengkilkan...harap je ade title prof n dr tp perangai mcm org x berpelajaran langsung..

its okeys..wat la mcm ne pn cara ko nk uat..ingat Allah tu de..bkn ko yg berkuasa kat muka bumi nie..ko tidak akan selama nyer di atas..satu hari nt ko akan berada di bwh...dan klu satu hari nt org buat mcm tu kt family ko, bini ko n anak2 ko..jgn ko marah..tp duduk diam bertafakur fikir pe yg ko dh buat kat org...Allah itu maha adil n maha mengetahui..

so renung2kan dan selamat beramal..





Friday, July 10, 2009

Sakit

hmmm minggu ni jatuh sakit plak...x pe sekurang2 nye dpt mengurangkan dosa2 kecil sy yg byk nie..huhuhuhu...mula2 sakit tekak je..g jumpa dr..dr bg segala mcm ubat kan..kata nk elak kan dr demam..hah amik ko sekali mkn ubat mmg jatuh demam trus..huhuhuhu..

result research masih terawang2 mcm tuan punye paper juga..susah nyer...mcm ne nie..sape tau guna matlab bantu la saya..huhuhuhu





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...