Wednesday, July 28, 2010

"Jual Ikan"

kenapa lah skrg nie ramai sgt yg suka jual ikan yek...cukup-cukup lah jual ikan...penat tau nengok orang yang suka jual ikan nie...cuba lah jangan pikir kan diri sendiri jek..cuba pk juga perasaan orang lain..ini x, kalau dia buat x pe..kalau orang lain buat x leh..itu nama nyer jual ikan la tu...saya muak lah nengok org yg suka jual ikan nie...

lagi satu yg saya nak pesan kat sini..kalau x nak parking x de..datang la awal..ko tu staf len la saya ni student...student nk dtg kul bape pun boleh sbb saya bkn nye de kelas pn duk lab je...pastu bila parking dh penuh ko nak salah kan org len plak kalau kete boss ko keen clamp...pikir lah dulu sebelum bercakap..aritu pandai kuarkan sifat2 fathanah la makrifat la..skrg nape x amalkan...ko ni mmg dasar yg penting kan diri sendiri betul...bila orang x layan ko..ko cakap la orang tu x ikhlas smua..boleh x kalau ko duk diam2 n pikir mngkin perangai ko tu yg menjengkilkan...kita sesama manusia marilah muhasabah diri bukan nyer cr kesalahan org lain...

letih la org mcm nie...nk masuk lab ari2 pn x de mood tau.... ~_~





Wednesday, July 14, 2010

Buka Hatimu

beberapa minggu kebelakangan ini saya sgt2 lah busy...jd ajk PARS..sakit urat saraf (ini memang dugaan)...tgh2 sakit g buat data collection...ingatkan dh baik sekali ms buat data collection kene angkut benda2 berat amik ko..sakit balik urat saraf saya...kali ni lg sakit sbb bila kene sejuk dia menyucuk2...huhuhuhu..tp nak buat mcm ne dh nama student kan...segala2 nyer berdikari sajerk...g klinik makan ubat,sapu ubat dna duk diam2 sudah la kat utm nie...nasib2...next week nak blk umah sbb nak g lumut satu family...pastu nak pergi pangkor balik hari je...pangkor pn bukan nye de pe2..so pergi blk hari sudey..hehehehehe...

keje byk tp bila dh sakit nie perasaan sakit tu mengatasi perasaan nk uat research..sbb bila dh x leh nk duk lama2 atas kerusi mcm ne la nk menaip coding betul x?huhuhu hope sakit ni cepat lah sembuh..sbb byk sgt keje nak uat sbnr nyer....

hah!!! dah x tau nk tulis pe dah....tp klu mulut yg bercakap mmg non stop bila nak taip jd x de idea plak....huhuhuhuhu..nanti2 la kite sambung k...bye2





"My Baby"

Yeay!!!!..Yatta!!!!!... my baby akan sampai bila2 masa saje lagi...jadi kepada readers semua (heheheh ada ke ek?) TUNGGUUUUUUUUUUUU..sbb saya pun x sabar sebenar nyerrrr...





Monday, July 5, 2010

Andai Ku Tahu

sorry la kwn2 semua sbb dh lama x update blog...bkn x de cite ade byk sgt..tp setiap kali nk mula taip je mesti pk dua tiga kali n x pun busy...byk sgt benda yg berlaku dlm ms sebulan nie..sakit la..seminar la..data collection la..dan mcm2 la..senang cite hehehe...

actually, I've been waiting for my baby..bila la nak dpt baby tu ek...agreement dh sign tp btg hidung baby tu x nmpak2 lg...ish2 cepat la tepon kate baby tu dh de...huhuhuhuhuhu....andai la ku tahu bronze garnet itu susah tuk dicapai akan ku pilih saja warna black..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...