Thursday, February 23, 2012

Sudah Tersangkut atau Sudah Terpikat...

huhuhuhuhu duk lalu lalang menjenguk blog-blog yang dalam list.. sekali hati terus tersangkut atau dengan kata lain terpikat dengan entry kien kawan merangkap jiran sebelah rumah masa duk TTDI dulu..tapi sekejap je kami sempat berjiran.. nak tau tak apa entry dia sampai leh tersangkut tu... entry pasal drama Ariana Mikhail..buka-buka entry kien terus eh eh Nora Danish (terus teringat drama 'Tentang Dhia'..hehehehehe) pastu tengok pula hero dia eh eh Sein (terus teringat lakonan dia kat dalam AdamMaya yg sweet tu)..hohohohohoho..terus macam drama apa ni?nak tengok lah.. search punya search since kat tonton tak leh nak tengok episod 1 dan 2..ada ke suruh azie beli baru boleh tengok..terus la cari link lain tuk tengok drama..sekali jumpa la kat MalayMoviesFull...perghhh tak agak-agak kan azie..berusaha mencari dan terus marathon pagi semalam tengok episod 1 hinggga 12...hahahahahahha dah kata student confirm lah banyak masa kan..kuikuikuikuikui...okeys drama dia de sedikit slow sikit tapi not bad.. :)


Tapi kan...tapi kan..tapi kan...azie lebih terpikat dengan lagu ost dia..hahahahaha..yang sammy(ex-kerispatih tu nyanyi)..first azie tengok drama ni terus azie macam..eh eh suara sammy kerispatih..dia nyanyi ke?dia dah keluar dari penjara ke?ini ke lagu yang dia buat dalam penjara tu? betul ke kerispatih dah buang dia? WAHHHHHH hebat nya azie semuanya dia nak tahu dan semuanya dia tahu...poyos giler kan azie nie...terus tengok episod satu sampai habis..tengok kat yg last sekali kalau habis drama mesti de keluar siapa yang nyanyi semua kan..tengok-tengok betul tapi dia nyanyi solo..terus cari youtube dan download mp3..hahahahahhaha tak boleh blah kan azie nie..since chu (makcik azie) pun minat dia..apa lagi share2 kat FB lah kan..hehehehehehehe...pastu jumpa lagi satu lagu dia yg best juga...weeeehooooooooooo seronok... jom azie share lagu sammy k...sebab azie suka lagu-lagu dia dari kerispatih lagi..rugi sebab kerispatih keluarkan dia..sebab sammy yang tulis lagu-lagu dia sendiri dan nyanyi sendiri even masa kat kerispatih pun...

okeys tak mau la cakap banyak-banyak jom layan lagu tu k...


Sedang Apa dan Dimana -ost drama Ariana Mikhail :)


Kesedihanku..














Wednesday, February 15, 2012

It's Cold

huhuhu azie dah jatuh cinta dengan lagu ni...lagu dia best, sedap and menyentuh hati..biarlah tak paham bahasa korea...tp muzik dia best..first time dengar masa tengok citer "Take Care of Us Captain" terus jatuh hati...sebab bila dengar lagu ni pastu ada part yang dalam drama ni yang masuk dengan lagu nie..buat azie sedih dengar...huhuhuhu...jiwang gila azie ni...

moh ler tak nak cakap panjang-panjang..kita dengar lagu and tengok MV It's Cold ya...



have a nice day semua... enjoy this MV..





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...