Monday, November 26, 2012

Mana Pergi ye?

Assalammualaikum semua..


hari ni nak share sikit..apa nak jadi ye dengan budaya masyarakat malaysia sekarang nie?ermmm azie admit tidak semua kenal Nu'est ngan Vixx korean group yang buat performance kat shout award..kalau tanya azie pun azie jawab azie tak kenal (kalau bigbang, Super Junior, 2PM, 2AM, T-Ara, SNSD, KARA, 4Minute, B2ST, kenal lah..huk..huk..huk..huk..batuk sikit.. ^_~) tapi tidaklah sampai nak booooooo group yang tidak dikenali kannn..dan yang start pun dari kalangan artis kita pula tu...mana perginya attitude mereka?

azie bukan lah nak cakap ape pun..dulu masa lagu-lagu dari indonesia popular pun berlaku juga hal sebegini.. ermmmm kalau tak minat korea ke apa ke? duduk diam-diam je..tak perlulah nak booo bagai..cuba kalau justin bieber ke apa ke dari hollywood yang korang minat kena boooo apa perasaan korang?ermmmm kalau ikut azie memang tak berkenan dengan justin bieber tapi tidaklah sampai nak boooooo kan dia...apa yang korang dapat ek klu korang booo?serius macam orang tak bersekolah pula bila fikir-fikir balik...sekarang ni tengah trend korea menembusi pasaran dunia..jadi station TV pun nak ikut trend tapi silap..memalukan Malaysia adalah..huhuhu sorrylah next time tak perlu nak bawa orang luar jadi tetamu jemputan dalam apa-apa anugerah..buat malu je nanti..memang lah mulut diorg kata tak apa2..tapi hati diorang siapa tahu?...ermmmm


moral of the story..kalau lepas nie Malaysian artist kena banned ke booo ke jangan melenting pula...huhuhuhuhuuhuhu




okey bye..azie





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...