Tuesday, May 31, 2011

Later

Nanti azie update cite pasal azie g kenduri kahwin BFF azie kat Ipoh weekend aritu yek..cable camera tertinggal la plak kat umah...esok dh nak bertolak g Melaka plak..de Seminar research group...huhuhu sangat penat..rasa macam nak nangis pun ada...nasib baik la x drive g Melaka..naik Bus je..dapat la tido dalam bus tu puas2... :D

okeys semua jumpa lagi nanti





Wednesday, May 25, 2011

2 More Days To Go

apa nye lah yang lagi 2 hari tu ek...huhuhu sebenarnya birthday tuan punya blog ni hah yang lagi 2 hari...yup 27 May nie genaplah umur tuan blog 20++..hahahhahaha x nak ngaku umur tu..apa je lah..yang penting kita bahagia dan sihat ye tak?..

dulu masa kecil-kecil or masa time sekolah dulu mesti rasa tak syok sebab birthday selalu jatuh time cuti sekolah..ye la dulu kan selalu feeling2 nak sambut birthday kat sekolah dengan kawan-kawan..tapi x pernah dapat...sbb cuti sekolah...

bila dah besar nie..dah rasa x de pe2 dah..sbb sama je skrg cuti sekolah ke x cuti sekolah ke tetap sambut sbb skrg nie klu cuti pun sbb cuti sem tapi still leh jumpa kawan2 lagi dan lg yg terkini skrg nie x rasa pun apa itu cuti sem dan cuti sekolah sbb still kene datang lab buat research..hahhahahah jadi kesimpulan nyer makin berumur makin dah x kisah nak sambut ke x...cukup lah klu orang wish n de rezeki dapat hadiah...klu family buat sambut birthday tu blkg citer....hehhehehehe itu pastinye lebih seronok...selalu nye klu sambut birthday mesti dengan babah saya..sbb kitorg beza berapa hari je..saya 27 mei babah saya 31 mei...double celebration...double happiness..semua nyer double lah...kihkihkihkih...

okeys apa ko melalut nie azie..nie mesti dh xde cerita tu yang cerita apa2 je...okeys la nanti 27 mei azie buat entry lagi k..skrg nie nk smbg writing...bye2...jumpa lg next entry....itu pun klu sempat sbb nak g ipoh 27 nie de BFF kawin... :D





Thursday, May 19, 2011

Please Lie To Me !!!!!!!!!

hahahahhaha..apa-apa je lah azie nie kan..tetiba minta orang tipu kat dia...hahhahhahaha itu bukan apa2 uollsss...itu tajuk drama korea yang baru..yang terkini okeys sebab baru je 4 episod ditayangkan kat korea...hahahhaha tajuk dia xde la perkataan please tu hah..perkataan please tu azie saja je nak menambah2...

review azie pasal story ni? two thumbs up okey..walaupun br 4 episod..tp x boring okeys..kelakar je azie tengok...suka2..klu nk bg bintang awal sangat kan..so kita tunggu episod dh banyak sikit masa tu baru kita beri bintang banyak2..nak lompat bintang pun boleh...

yang lagi azie suka..heroin dia Yoon Eun Hye..ala yang berlakon princess hour tu..citer yang meletops2 tu..yang best tu...azie suka tgk dia berlakon...dia x cantik tapi dia cute..kalau yang cantik dan cute tu mcm Kim Tae Hee ngan Park Shin Hye...diorg sangat cantik dan comel..suka2..

jom2 tengok dia nye poster..kalau nak tgk online skrg nie bersepah2 web yang leh tengok online sebab sekarang nie kan tengah korean fever..hehehehehhehe..jom check it out...

omo..omo...cerita nie simple tapi menarik..jom kita layan..

tak sabarnya nak tunggu isnin ngan selasa depan..sebab nak download episod seterusnya..saper2 yang minat korean drama tu leh la tengok drama ni k.. Mari kita enjoy!!!!!!!!



p/s: amboi2 kemain lagi ajak org enjoy kan azie nie..padahal kerja punya lah banyak..next week nak sambung tulis thesis..sekarang stop jap sebab tengah writing paper..dh la bulan depan nak g ipoh la, melaka la, tanjung leman la..pastu langkawi..kemain seronok ye azie nie....hahahhahaha..apa-apa pun hidup mesti diteruskan dan kena enjoy..kalau stress je pun tak elok juga kan...hehehhehe






Friday, May 6, 2011

Bengkel High Impact Proposal

Salam semua...wah dah lama yek cik azie kita ni x update blog dia...dah bersawang dah blog dia...segala habuk semua ada, huhuhu sorry la masa tidak lah mengizinkan tuan punya blog nie berceloteh...kan nak pergi bercuti bulan 6 and 7 nie...harus la tuan blog mencari keje sampingan untuk menambah duit agar mudah untuk melabur di ismail group.....huhuhu pastu haruslah melabur ke alliance insurance..yo ler kata pakai kete..bulan 7 nie genap lah setahun kereta ku itu...wahhhhhh nk pakai duit banyak plak tu...jadi untuk tidak membuang masa marilah kita  saya menyiapkan thesis dan menabung..hmm dh byk juga dpt nie..Alhamdulillah, boleh la buat belanja dan byr insurans...hehehehehhe

eh tajuk dia len cite pasal benda lain plak...pe la cik azie oiiii...suka melalut sorg2...okeys la hari nie cik azie de bengkel atau bahasa omputih nyer workshop...tu la susah nye belajar kat research university..banyak koje nak dibuat nyer....nasib lah x berminat nak koje kat sini...huhuhuhuhuhu...

okeys...bye2..tata..titi..tutu....jumpa lagi di entry yg lain or akan datang (bilalah agaknya ek entry tu)..hahahahahahhaha





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...