Thursday, March 31, 2011

Annyeonghaseyo

Selamat Pagi Semua...Hello Gorgeous!!!!!!!!!!!!

pagi nie azie nak share satu cite..kejadian berlaku ketika azie dlm kawasan utm dan on the way nak ke fakulti...kiranya benda ni baru berlaku pagi tadi kejap tadi...ada seorg staff aka mamat ni..bawa kereta dengan handphone kat tgn n dia nk kuar simpang...azie ni dari jalan lurus...so kita pun jln je la kan macam biasa..alih2 mamat ni yang bawa kerete *** 9322 nie main kuar je...x beri signal ke apa ke...wahhhhhh sudah lemak nie..nasib baik azie x cium bontot kereta dia..tapi rase hangin je la kan satu badan...nak hon x leh la plak..pasai apa ntah UTM skrg buat peraturan n letak papan tanda x leh hon..ermmm abis kalau jumpa kereta2 mcm nie..mcm ne? x kan kalau dh de kes langgar baru nak sedar kan...dia staff byk duit boleh la bw kete mcm tu..azie ni dh la student je kalau berlanggar tadi...mcm mana nak bayar..nak korek dr mana duit...

jangan ingat bila kita staff kita leh bawa kereta sesuka hati je...kan dlm utm nie ramai student yang bawa motor..kalau tetiba td yg kt tempat azie ni motor x ke dh terpelanting dh..hermmmm x paham dgr warga kita nie yang bawa kereta main suka-suka diorg je...bila dicabar sikit je mula la bw kereta macam hantu...x paham langsung..lagipun td bukan nye lambat pun lg...baru kul 7.30am...dan lagi satu UTM nie x pergi or lari mana2 pun..bangunan nyer tetap tercongok gak kat Skudai nie hah...

p/s: to *** 9322...watch ur driving style okeys...jangan kerana ko satu hari nanti org lain melayang nyawa or cacat..menyesal seumur hidup ko nanti...







Wednesday, March 30, 2011

Xde tajuk arinie nye post sbb sbnr nyer byk benda nak ditulis..banyak cite yang nak dikongsi...tapiiiiiiiiiiii bila teringat nak tulis or mood tu dtg mesti time tu tgh kt luar ke...dalam toilet ke or paling penting saat mata ni nak tutup untuk tido di mlm hari...huhuhuhuhuhu....bila dh duk depan PC or lappy n nak start tulis mesti dh lupa....huhuhuhuhuhu...macam mana ya?

Benci..benci..benci dengan situasi sebegini...rasa macam bongoks sangat sebab benda macam tu pun leh lupa kan...macam mana nak bg anak cucu baca kisah azie kalau bila nak tulis je lupa..bila nak tulis je lupa...menci tau.... :( ... dah la azie nie jenis kalau nak ingat balik kena pergi balik pada situasi masa azie terfikir benda tu...menci..menci...menci....

okeys la nanti kalau azie dh ingat apa yang azie nak story2 azie buat entry lagi k...bye2..

p/s: baru perasan last week banyak sangat entry...this week macam x de satu pun...ni baru la nak uat entry..emmm penyakit malas dah kembali nampak nyer...






Thursday, March 24, 2011

Omedeto

OMEDETO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah!!..Omedeto hairi...u're amazing just the where u are...u're one in million...even hairi x g sekolah masa form 4 sbb kena kanser and buat treatment kanser..kena chemo semua..tp hairi berjaya dapat....

5As......2Bs.......3Cs

kitorg semua bangga dengan hairi...hairi dah buktikan even hairi sakit hairi berjaya lakukan... i luv u my little brother...sampai bila2 pun hairi tetap akan jadi adik kecik kak yah...jadikan keputusan ini sebagai permulaan bukan sebagai pengakhiran...jgn sedey2 andai result ini x seperti yang hairi inginkan....sbb hairi form 5 pun selalu x dpt dtg sekolah kan..ada appointment Dr..ada treatment chemo flush smua kan...jd hairi dh buat yg terbaik....

lepas nie mohon smbg belajar k...masuk mana2 u or matriks yg hairi nak...insyaAllah...
jgn lupa doa..doa tu yg paling penting......








Wednesday, March 23, 2011

Creating Destiny

Azie tau crite nie crite tahun lepas..tapi azie baru tau..kadang-kadang kalau dh banyak sgt tgk crite korea nie..mmg akan ada yang termiss punyer...since azie selalu tgk KBS dan SBS nye crite...klu MBC nyer crite yang selalu terlepas...

i just want to ask..if any of u out there watch this drama?it is fun and enjoy to watch?i already start download 1st and 2nd ep.. and there are total of 31 episodes...is this drama boring or not?let me know yeah...thanks my friends out there...

kenapa la tetiba si azie ni speaking london plak..pastu grammar lintang pukang plak tu...alah lantak la..janji org2 kat luar sana paham apa azie tulis...sbb azie check kat nuffnang yang org suka search kat blog azie ni berkaitan drama korea...so x semestinya yang search tu org Malaysia je..mungkin dr luar negara..sbb skrg kan demam korea tgh melanda seluruh dunia...thats why la sometimes azie kena speaking2 london di sini...

okeys do not hesitate to leave a comment ya...bye2

p/s: tengah berdebar-debar menunggu keputusan SPM adik yang bongsu tu...dulu kan dia x dpt pergi sekolah masa form 4 sbb buat treatment cancer....Ya Allah, semoga dipermudahkan segala urusan adikku dan diberikan keputusan yang cemerlang...






Home Sweet Home Part 2

hah...air-cond dh baik...lab dah sejuk...makanya baru ada mood untuk update blog....kalau x rase panas je segalanya...panas badan..panas hati lagi...hikhikhik...ye la kan kalau dh satu badan panas..kita mana de mood kan...tu yang jadi panas hati tu...hehehehhehehe...

okeys la tanpa melengahkan masa jom kita tgk apa lagi aktivit yang azie lakukan sepanjang duk kat umah nilai weekend lepas...masa kat part 1 kan azie dh cite yang pagi sabtu kitorg gi tgk hot air balloon kan..so tgh hari tu azie smbg lagi jalan2 pergi kenduri kahwin kawan azie ms belajar kt UTM..disebabkan azie x tahu jalan kat KL...ye kwn2 azie x tau jln kt KL tp kalau korg tanye jln kat JB insyaAllah azie tau...even azie ingat2 lupa..insyaAllah x sesat..tp kalau jln kat KL nie mmg azie fail la...azie pun x tau nape...

eh sudah-sudah la tu azie oiii jangan melalut banyak sangat...tunjuk je gambar2...nanti klu dh melalut banyak sangat azie sendiri yang x tau nak cakap pe dah...okeys la jom kita layan gambar yek...

ni kami kawan2 UTM bersama dengan pengantin

okeys abaikan pic nie..kalau azie n far dh jumpa..mmg muka kami macam minah gosip yang lepak kat coffee house k...

azie dan pengantin..oooppppss bakal pengantin..hehehehhe...ni bff azie ms kat UTM...

okeys ni pre-wedding la konon2 k...hikhikhikhik...i'm happy for both of you...
semoga berbahgia hingga akhir hayat k...luv u far...

begitulah citer nye masa tgh hari sabtu tu...dlm satu hari leh g banyak tmpt...bukan dekat2 tau...jauh plak tu..ye la azie duk nilai impian kat nilai sana..tp leh g putrajaya n g PJ...syabas aziah...kalau jalan2 mmg nombor satu...hehehehhe...

oooppppss ada keje nak buat...nanti jap lagi kita sambung entry kat umah lagi ye...bye2...






Tuesday, March 22, 2011

Nama Doughnut

okeys entry pendek je...cuma nak bg tau yang azie dh tau nama donut yang azie makan kat hot air balloon ari tue...

donut dia sedap..lembut..x bape manis di tekak azie...walaupun mahal sikit dr big apple, dunkin n J.Co...Ye la 6 biji RM15...klu donut2 lain tu x sampai kan RM15...tp for me sgt berpuas hati la...

Mempersembahkan

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

"Krispy Kreme Doughnuts"

dengar2 kat berjaya time square ada branch dia...sesapa nak cuba leh la g situ...x pun terus je terjah website dia untuk malaysia branch...setakat nie ada kat sunway pyramid, mid valley n berjaya time square...eh ke azie je yang baru tau pasal donut nie..korg2 smua dh tau eh...huhuhu kesian kan azie nie...

ala ingat nak pinjam pic donut tu dr website nye..tp lambat la pula nk loading...korg g tgk sendiri yek...hehehhehe ni link dia Krispy Kreme






Home Sweet Home Part 1

Yippiiieeee kengkawan...last week azie dapat balik umah...even sekejap pun dh rasa sangat2 bersyukur dan seronok sangat...walaupun banyak lagi aktivit yang x sempat azie lakukan...tp okeys la...len kali azie blk lagi..insyaAllah balik terus before puasa tahun nie...

okeys jom kita mulakan dgn suasana dalam bas dulu ek..adik sepupu azie yg kecik tu ikut..so banyak gambar dia la kan...

nie la muka konon2 sedih menangis2..tp bila dh sampai umah maklong dia terus lupa mama dia...huhuhuhu

next kitorg g hot air balloon dan tengah hari tu azie pergi ke kenduri kahwin kawan belajar kt UTM Jinni dan Fazil...jom layan gambar yek..sbb azie x tau nk cite apa..kite layan pic je la hari nie..nanti lain kali or next entry kita cite panjang2 k...

ni bukan donut J.co, big apple or dunkin donut...but sedap sangat donut nie...lupa plak azie apa nama donut nie...ni breakfast kami di hot air balloon

kak jim bersama doraemon...sangat cute kan doraemon tu..

kak yatie dan doraemon...

clown yang sedih..kesian tgk clown nie...

hot air balloon yang banyak...

sambung jap lagi la yek...hikhikhikhikhik saje nat uat part2...sbb ada byk keje nak uat..nanti kita sambung kan..hikhikhikhik...






Monday, March 21, 2011

Perumpamaan

Bagai Tikus Membaiki Labu.....

itu lah yang azie leh gambarkan kt technician harta bina....nape?sbb diorg betulkan air-cond kat lab azie ni hangat2 tahi ayam jek...geram sangat2 ngan diorg nie...bukan nyer air-cond tu makin okeys...makin panas ada lah...x paham betul la ngan diorg nie...yg membuat keje kemain lagi ramai...tp air-cond tetap x betul2 pun...aishhhhh geram2...nak taip entry br pun x de mood...

okeys la..nanti bila azie dh de mood azie taip la entry pasal last weekend k...ni skrg tgh kepanasan..huhuhuhu






Wednesday, March 16, 2011

My Dream High

mati lah macam nie...rase nye azie janji nk uat entry ni dr minggu lepas lagikan...tapi hari ni baru nak tulis...ampun kan saya penunggu gua blog...hehehehehe.

pasal dream high pe la yang cik azie kita ni nak cite nie...korang semua ingat x...entry azie yg lepas-lepas...azie ada cerita pasal drama korea...n salah satu nye dream high...cerita tu bagi azie best dan lagu dia pun best...apa yang membuat lagu tu bertambah best ialah maksud lagu tu....azie ni ada satu perangai pelik sikit...klu azie dengar lagu..azie suka cari lirik dia...tak kisah la lagu tu dalam bahasa apa sekali pun...then bila maksud dia best lagi lah azie suka...salah satu nya dream high nie...

nape azie suka?sbb azie de satu impian yang tinggi untuk dicapai....jd lagu nie mcm memberi semangat pada azie...sebab lirik nya amat bersesuaian dengan situasi azie sekarang...sbb azie tgh sambung master n sekarang insyAllah azie di semester yang terakhir..tp ada sedikit kemalasan di situ untuk writing thesis...so untuk memberi semangat selain berdoa azie suka dengar lagu ni denga lirik nye sekali...sebab dia mengingatkan azie tentang impian dan cita-cita azie...

okeys la kali ni x nak cerita panjang-panjang..azie upload video nie share ngan korang semua k..kalau korang suka...korang leh cari kat youtube...kalau nk download drama nie...leh tinggal kan komen kat azie k....

okeys...lets enjoy watching this MV

video





Monday, March 14, 2011

Membaca Ikut Rentak

Jom...Jom..Jom...Jom...JOM HEBOH...Heboh (sila nyanyi mengikut rentak irama nyer) hikhikhikhik...laariiiiikkkkkk..macam la ada org nak baca blog ko cik azie sayang ooiiiiii....

okeys whatever la..ada orang baca ke x de orang bace ke...ada azie kisah?sape kisah kan?ke de yang kisah?klu ada yang kisah sila angkat kaki cepat2....hiihihihihihi....

okeys2 jom kita cite pasal aktiviti ujung minggu k...kita sekali kan cite pasal hari sabtu dan ahad baru banyak sikit story nyer n baru panjang sikit entry nyer....hahahahahahaha nampak sangat la azie nie x de idea kan..so kita gabungkan terus cite ujung minggu aritu yek..senangkan..kan.kan...sila ckp senang k...klu x nk majuk la mcm nie... :D..

okeys kite mulakan dengan cite hari sabtu k...

Sabtu

pagi2 tu x de buat pe2 pun..g beli sarapan then masak lauk tengah hari...kemudian lepas zuhur azie n makcik azie pun zaaaasssssss keluar g kota tinggi...yep kwn2 smua...kitorg g Kotaa Tinggi..tapi bukan lah untuk bermandi manda yek kawan2...tp untuk pergi melabur duit kt kedai2 kat ctu hah....dan jika hendak bershopping2 sakan...budak2 kena tinggal kat umah..klu bw nanti leceh..kang sat2 g nak air la penat la..so makcik azie pun x bawa lah anak2 dia...anak2 tinggal umah ye...mama n kak yah (panggilan saya kat umah) nak jln2...hikhikhikhikhik....

kitorg kuar rumah dlm kul 2 ptg then sampai sana dlm kul x pai 3..hahahahahha x ingat la....then sampai2 je kota tinggi..harus lah ke tabung kan...klu x g tabung mcm ne nak labur duit kt kedai2...kami pn g tabung kami maybank dan cimb...then zaaassss g kedai2 yg berdekatan ctu...pandai diorg buat kedai dekat dgn tabung...dh sampai kedai pe lg..kitorg shopping la kan..tp azie x shopping sgt pun just beli baju tido kelawar a.k.a kaftan 1 helai dan sehelai blous....itu jek sbb minggu ni nak blk nilai...n nk shopping kat nilai 3 for baju raya...jd duit kat tabung kena la simpan...nanti kang habis mcm ne nak shopping kt nilai 3 plak kan...suka shopping kt nilai 3 sebab de kedai yg kitorg satu family dh biasa sgt2..n boleh dpt murah dengan kain yg berkualiti..kain mahal leh dpt murah..itu yg kita cari kan...

eh..eh..eh..terlajak plak cik azie kite ni ek...dr kota tinggi leh plak dia dh sampai nilai...apa cepat na dia sampai..naik ketapi ekspress ke cik azie sayang?hahahahahha...okeys kat sana mmg saya akui mcm2 benda ada...klu iman x kuat mmg boleh borong la smua nye...dan nasib kami baik sbb masa kami pergi tu org x ramai...even org singapore pun x de..jd harga yg diorg bg pun murah2...sbb org singapore ni dh g jom heboh kt danga bay tu...so apa lagi borong sakan la makcik azie...kain2 dia pun lawa2...de sutera brunei..sutera korea n mcm2 lagi...azie berkenan satu kain tu jd nk cr kt nilai 3 nanti..hikhikhikhik.....then dah puas kitorg jln2..lps asar mcm tu kitorg pun gerak blk umah...dengan hati yg berbunga2....

Ahad
okeys ari ahad...bgn pagi woooo..dh la susah azie nk bgn pagi klu ari ahad..slalu nye lps subuh confirm tarik selimut blk..tp kali ni berlainan..sbb apa?sbb nak g jom heboh...nak g melabur lagi duit kt ctu plak...nak bg kat pakcik Ribena, Atok Jacker, Nenek Kraft (oreo,chipsmore), Makcik Nestle Bliss, Kakak Petting Zoo, Abang London Swiss dan paling utama sekali Tan Sri Hotlink...kesian diorg kita melabur la sikit2 kat diorg kan...hikhikhikhikhik

tp biasa lah dh org sesak2 kt ctu...nk amik gambar apo nyer...so end up blk umah amik gambar beg je sudah...sbb nyer?smua nye dh dikuarkan sampai2 umah utk disimpan sbg stok kami selama isi la sendiri yek...sbb x leh jangka diorg nie....owh lupa nak bg tau..azie pergi dgn dua adik sepupu perempuan azie yg comel2....hikhikhik mati la cik azie oiii puji adik sepupu sendiri..

okeys la jom layan pic ari ahad ye..ari sabtu x de pic sorry...hahahahahahha jom layannnnnnnnn


Iliya

isma comey

tu lah dua adik sepupu azie yang temankan azie...hahahahha x sesuai guna ayat teman tau...sebab mmg diorg yg nak ikut n nk pergi...azie no hal je... :D..okeys2 jom sambung tgk gambo..asyik membebel je azie nie...de makan tongkeng ayam ke masa kecik nie..sampaikan x reti2 nak berhenti membebel...

wah..dpt free gift dari Pakcik Ribena dan Tan Sri Hotlink kat booth diorg...hahahahahhaha x sia2 melabur kan...

Beg Pakcik Ribena cute okeys...

beg Makcik Nestle Bliss nie lah yang paling x tahan n menggoda azie tuk melabur wang ke situ..sbb dia super duper sweet, cool n cantik...hehehehhe
okeys..belon2 nie adalah untuk budak2 kecik di atas tu...bagi minum ribena n bg belon terus ajak balik...apakah?punah sudah harapan cik azie tuk melabur dgn lebih berwibawa di situ..hahahahahha..actually bagus juga..sbb jimat duit...hehehehehehhehe

okeys la sampai di sini sahaja cerita nyer ye kawan-kawan...nanti2 jap lagi klu de story lagi azie cite lagi k...






Tuesday, March 8, 2011

HAISHHHHH!!!!!!!!!!!

Betul lah kata orang...kalau nk mulakan hari tu biarlah dr pg dh elok...nt sampai ke petang mood nyer pun elok....tp klu dh bgn pagi mood dh x elok..sampai ke petang la mood nye pun x berapa nak elok....


haishhhhh...nie azie nak share satu cite la kn... de la sorg mamat nie dia yg serabut..alih2 pg2 buta dh kata azie yg serabut...huh kalau x kerana makcik azie yg suh kejutkan mamat nie bgn pg...dh lama dh azie x kejutkan...org dh kejut leh plak marah2 n maki2 org...dia yg serabut..pastu nk kata aku ni merimaskan n serabut...Ya Allah jauhkan lah azie dr perangai yg seumpama itu...kesian okeys kat makcik azie tu..dh la single mother...

pastu x berhenti di situ je...ms azie nk signal masuk highway nk g UTM de plak kete blm saga JMN**** tu x bg azie msk simpang highway..padahal dia nk terus je kot...dh lah bw kete lembs sgt2...mmg la buat azie sakit hati...then kat highway nie de lagi satu persona nie pun bw kete lembs sgt2...then x bg org potong dia...kete blkg azie smua dh besar kan lampu pun dia x nk ketepi...then bila dh ketepi boleh plak tunjuk jari tgh dia kt azie...eh apa hal plak kan...ko yg bw mcm kura2..mmg la diorg nie kan... xde adab langsung

itulah cerita nyer yang membuatkan azie rase sakit hati n sengal je sepjg hari nie...spoil betul...buat azie ilang mood..dh la x sihat...mmg diorg ni x g sekolah...klu g sekolah pun sbb x (pandai2 lah isi sendiri yek).... :(






Thursday, March 3, 2011

Mimpi Yang Tak Sudah-Sudah

CHAPTER 3 OOHHHHHHHHHHHHHHHHH CHAPTER 3

nape la tuan punye umah nie begitu malas sekali skrg nie nak taip....tolong la cik aziah sayang...jangan malas2 k...cik aziah nk berjaya ke x?kata nak abis kan tahun nie...

yup2..sila ketuk laju2 kepala tuan umah nie sekarang...tuan umah adalah dalam keadaan malas...tp byk benda nk buat....kenapa tuan umah malas?biarlah hanya tuan umah je yg tau..kan klu cite or reveal kt blog nie kang de yg sentap plak...hehehehhehehe...kite chills okeys...jgn bg org gaduh2 n masam2 muka...x baik tau untuk kesihatan mental dan fizikal..kihkihkihkihkihkih...

tuan umah perlukan semangat sekarang ini...semangat yg telah hilang...dan tuan umah perlukan impian dia semula...yup tuan umah perlu "DREAM HIGH"...so jgn nakal2 yek tuan umah...

nantikan post seterus nyer dr tuan umah..."DREAM HIGH" tuan umah k.. bye2... :D

p/s: sila maafkan tuan umah klu tajuk ngan entry x sama....larrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....pangggggggggggggg.......dush...dush..dush






Wednesday, March 2, 2011

Korean Drama Fever



WAHHHHHHHHHHH!!!!! banyak lah pula entry cik aziah kita arini...nak cite pasal pe plak nie cik aziah oiiii...citer pasal drama korea ke?hikhikhikhikhikhik

okeys la klu nk bercerita psl bila mula minat drama korea nie...actually dh lama dh azie minat drama korea nie...dr sekolah kot...pastu msk blaja dip tgk ngan geng2 dip...kalau tanye azie...azie minat jepun, korea dan taiwan...huh x leh lupa tu kenangan masa dip dulu tgk citer taiwan sampai boleh beli majalah cina semata2 sbb nak dptkan pic one actor nie yg sgt handsome for me la kan...sbb lain org lain citarasa..betul x?tp nak tgk x pic actor tu?jom2 azie kasi tunjuk

















































okeys comey dan handsome x?hahahahha pang sekali baru tau si azie nie...tp dia nie actor from taiwan tau..tp azie ttp nk kata handsome juga..hikhikhik..larrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

dan lagi yg azie x leh lupa..bila kat umah azie nk tgk cite korea or jepun or taiwan...wahhhhh family azie masing2 ckp "eh cite apa yg yah tgk nie?..tukar2...ntah apa2 cite la yg yah ngk"...hahaahahahahha tp tu dulu...skrg nie sejak demam korea melanda...family azie lg hebat dr azie tau...siap tgk entertainment show korea lg...award korea smua...azie x de la pai tahap mcm tu...hahahahhaha...even group singer dr korea pun diorg tahu..for me, azie suka ost drama2 korea nie...sbb best dan maksud dia pun boleh tahan bgs juga...itu pendapat azie la...

but untuk tahun 2009-2011 azie suka sangat dengan drama2 nie...the best among the best...de lagi yg best tp x sempat tgk...wah sanggup download tu drama2 korea nie..ye la nk beli mahal...so lepas nie target azie nk beli external hard disk 1 tera plak...huhuhu x muat tau nak masuk kan smua klu de hanya 320gb je....hahahahahhaa...okeys jom kita layan drama2 yang azie suka tgk sepanjang 2009-2011...
2009-you're beautiful..but azie br tgk last year..jd x aci kan klu kata 2009..hehehehhee


then azie tgk personal taste...wah best okey cite nie..mcm sweet2 dan byk berkorban okeys dua2 psgan nie...suka2..

the latest one..tp x de la latest sgt kan last year nye cite..sungkyunkwan scandal...hehehehehe..

then end of disember dan early januari..citer nie kuar...best wooo wa cakap sama lu...cite nie sweet sgt...kelakar pn de... :D

ni lg the latest..baru je abis tayang last week kat korea..but azie dh ngk pai abis..dh kata fan drama korea..harus lah tau link2 yg boleh didownload kan... :D..My Princess...cute couple... i like bebeh...

and last sekali paling lg latest...mlm td baru je habis tayang special episode...hahahahahha dream high.... "I dream high nan kkumeul kkujyo himdeul ttaemyeon nan nuneul gamgo kkumi irwojineun geu sunganeul gyesok tteoollimyeo ireonajyo"

hahahahhaa..okeys la dh pjg bebenor la plak entry yg nie...azie chow dulu k..nk g lunch ngan kak suzie jap...mlm ni start hunting new drama plak...dgr2 n baca2 kat site de cite best tgh tayang...okeys la kita tunggu kan plak lepas nie cite apa yg azie layan...zasssssssss...org yg tgk kbsworld kt channel astro 391 smu br tgk cite dream high episode awal...azie dh abis....hikhikhikhikhikhik...azie suka usik kakak azie yg sulung sbb dia yg tgk cite nie dulu...tp azie dh abis download dan tgk...:D

okeys bye2...


pics credit to google






SEMPIT!!!! TERSEPIT OKEYS

Aduishhhh..apsal la kain dalam yg saya beli kt lingerie shop ni sempit kat bhgn kaki...terseksa okeys nk jalan...
selalu beli kain dalam mesti sempit kt punggung...tp kali ni len plak..
kat punggung kemain sedap lagi..sekali kt kaki kemain sempit la plak...nak jln pun susah..dh mcm pakai kimono la plak...jln sepit2....
x boleh blah langsung la..free2 je arini saya kena ayu lg layu...selalu nyer klu jln mesti laju je..harinie slow motion je..mmg mcm gadis melayu terakhir lah...awww x kuasa saya...puji diri sendiri la plak kan...hahahahahahahha....
okeys la saya chow dulu sbb de byk benda nak buat...okeys la kan dgn entry nie...dr x de entry...hahahhahahaha dush....






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...