Friday, October 28, 2011

New Me

Ececeh...ngada2 nak letak tajuk entry 'New Me'..padahal tukar background n edit banner blog je pun...hikhikhikhik...tp apa azie kisah...hope dgn bertukar nye wajah blog nie..makin rajin lah tuan punya blog untuk update...harap-harap lah yek...janji2 manis yang dulu2 yang kata nak update hari2 or at least seminggu sekali itu hanya tinggal janji dah..tapi yang pelik nyer edit banner tu ko ada masa plak kan cik azie..hahhahahahaha...entah lah tak tau lah mcm mana nak cakap..mood untuk mengarang adalah sangat2 ke laut..sbb macam x de idea..padahal cite banyak...gambar banyak..tapi last sekali tak tercerita pun..macam mana nie...huhuhuhu..baca blog org rajin...nak update blog sendiri malas... dushhhh sekali kat muka tuan punyer blog nie... ;)

okeys nak cakap itu je...nak bagi tau blog dah tukar wajah...hahahhahahahaha...laaaaaaarrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)





Thursday, October 6, 2011

Sedarlah Wahai Cik Aziah


Huh!..Stop it (Oops..Oops).. Baru submit 3 bab…de lagi 1 bab setengah lagi..ko dah happy2 kan cik azie oiiiii..sedar lah diri sikit…jangan ngada-ngada nak happy-happy…g sambung buat thesis balik..kemain lagi yek…


 

Kerja nya nak happy macam nie jek…





 

Nanti kang kena marah macam nie baru tau…




 

Okeys Stop it Aziah..x lawak pun…Oops..Oops…


 

Pic credit to pakcik google





Monday, October 3, 2011

Bersabarlah



 

Duhai hati, nafsu, tangan dan seangkatan dengan nya, bersabar lah..tinggal sikit je lagi sebelum kamu dapat melihat dan membuka apa yang kamu inginkan..berikan masa untuk tuan kamu menyiapkan thesis nyer yg asyik tertangguh je…tolong lah tuan kamu..sesungguh nya dah x berapa lama je lagi….kawal diri kalian semua dari ingin menekan dan seterus nyer membawa tuan kamu untuk melihat benda-benda ini semua…




 Protect the boss…



Can't Lose


Poseidon

Myung Wol the Spy..paling sedih sebab episdo akhir x sempat2 lg nak ngk.. :'(

Ye yang ini saya tahu tahun lepas punye citer….tapi macam best..nak cuba tgk…

 
Oleh itu, duhai hati dan nafsu..bersabarlah..sedikit sahaja lagi untuk tuan mu menghabiskan thesis nyer..bersabar untuk seketika sahaja lagi..


 

Huhuhuhu apa la yang aku merepek nie…korang nak baca..baca lah..x nak x pe lah…nak sambung tulis thesis..bye2





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...