Tuesday, August 31, 2010

Makan Mana Puasa ke 21

Heeeeeeeee....org len post makanan kat blog..saya pun nak juga la..hehehehehe...arini g kuar buka ngan my best friends forever djah....jalan mana?jalan kat tebrau city..makan apa?makan vivo...hehehehehe...tp pic kat djah..so saya upload yg sy amik dr pakcik google je ek...kihkihkih...jom lah layan menu berbuka tadi...

ni makanan djah

mine

mama djah menu

air masing2 amik ice lemon tea(mine), ice chocolate(djah), orange juice(mama djah)...overall makanan kat vivo adalah sedap dan harga pun okeys for me... ^_^...seronok sangat rase nyer dpt buka pose ngan BFF saya...sbb dia memahami saya dan tidak pernah meletakkan kesalahan di atas bahu saya...klu kitorg de kecil ati kitorg akan pk mngkin salah kitorg..last2 sekali dua2 akan minta maaf...itu lah yg terbaik.. :)..adios amigos...x leh ckp byk2..kan de yg terasa susah saya..


* pic google ed








Monday, August 30, 2010

Salam Merdeka

Selamat Hari Merdeka yang ke 53...semoga Malaysia akan terus aman dan terhindar dari bencana2 yang tidak diingini...





Friday, August 13, 2010

Sharing is Caring

jom-jom nak share sikit satu benda nie...sempena bulan ramadhan yang mulia ni marilah kita berbaik-baik sesama kita janganlah bermasham muke yek...kalau orang cari pasal ngan kita biar lah..lantak dia lah nak jd ape pun..yg dpt pahala kita..dia?kita doakan agar dia dijauhkan dr dosa sudey...-_-...

x kisah lah kalau orang tu tetiba senyum kat korg dan jap2 lg tetiba dia masham muka kat korg or jeling2 korg or pandang korg dgn pandangan yg tajam mcm singa nak telan mangsa nyer..lantak dia lah dgn pandangan dia..dia ingat ade kita takut?hahahahahahaha..orang-orang mcm tu sbnr nyer pikiran sempit...kenapa pikiran sempit?sbb mulut cakap psl agama perangai x sama dgn apa yg mulut cakap..dan berfikir seperti budak-budak 1 hingga 5 tahun berfikir...hehehehehehehehehe...kalau ada orang yg macam ni buat kat korg..korg ignore je diorg and berzikir banyak-banyak...insyaAllah hati kita pn x de la sakit sangat...

pe lagi ek nak share?aduishhh pepagi otak dh slow la plak..klu tengahari pe lagi kan...huhuhuhu





Wednesday, August 11, 2010

Salam Ramadhan...

Salam Ramadhan kepada smua kengkawan and blogger....di sini saya ingin menyusun 10 jari andai saya ada melakukan kesilapan baik dari tingkah laku atau tutur kata...smoga ramadhan kali ini kita diberikan kesihatan yg baik agar kita dapat melakukan ibadah dgn baik...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...