Tuesday, March 30, 2010

Hari nie entry xde title…

Just nak share dgn semua…klu nk uat keje2 pembaikan surau buatlah waktu mlm or skrg2 nye tampal la notis dulu…fakulti nip n bukan nyer besar mn pn..setakat nk tmpal notic dlm 10 helai x abis pn duit…tension sgt nk solat pn susah..dh la dlm lab nie de cina n lelaki..mcm ne nk solat kt dlm lab…buat sakit ati je kan…klu de buat surau sementara x pe juga..ni terkontang kanting la smua org nk solat..klu de kenderaan xpe la juga..leh la g solat kt masjid or fakulti2 yg berdekatan…sy ni dh la rajin malas sgt…tlg la…lps ni bagi la notis dulu..xpn buatla sabtu ahad…dh mmg sah2 org x guna surau tu…


 

Okeys la…x nak bebel byk sgt..sbb mood pn xde..jd renung2 kan dan selamat beramal







Monday, March 29, 2010

Kenapa…kenapa…dan kenapa

Kenapa org selalu menyibuk psl personal life saya?sy x suka okeys…

Kenapa saya selalu leka?sbb berangan byk sgt

Kenapa saya malas? Hahahahaha yg ni x leh nk elak la kan…

Kenapa manusia ni selalu budget diri sendiri sgt lah sempurna dan bgs sgtttt?ingat lah tiada manusia yg sempurna di muka bumi ini…

Kenapa perjalanan master study sy sgt lah sukar?sbnr nye sy yg pemalas kata perjalanan susah plak…

Kenapa org disekeliling sy suka berpura-pura?show ur true color is better okeys…

Kenapa saya dh x de personal life skrg?sgt lah bohsannnnn…

Kenapa saya dh lama x blk umah?sbb sy xde duit..elaun x msk…tp nasib baik de NSF jd dpt lah sy blk umah minggu nie..

Kenapa saya buat entry ni?ntah lah…

Yg penting kenapa…kenapa…dan kenapa..persoalan itu akan sentiasa bermain difikiran kita…







Thursday, March 25, 2010

Test…1..2..3

Hahahahahaha…actually saja menggatal kan…test publish post from word…hahahahahahahaha

Tu nama nye banyak keje tp malas so buat keje2 yg sesuai dgn org malas saja k… J







Jangan menyerah...

jom layan lagu nie...best n memberi semangat tuk kite2 smua...
sesungguh nye dugaan yg dtg itu adalah dugaan dari Allah jd jgn mudah menyerah...




jom layan lirik nye sekali k..

*
Tak ada manusia
yang terlahir sempurna
jangan kau sesali
segala yg tlah terjadi

kita pasti pernah
dapatkan cobaan yg berat
seakan hidup ini
tak ada arti nya lg

**
syukuri apa yang ada
hidup adalah anugerah
tetap jalani hidup ini
melakukan yang terbaik

ulang * dan **

***
tuhan pastikan menunjukan
kebesaran dan kuasa nya
bagi hamba nya yang sabar
dan tak kenal putus asa

jangan menyerah..
jangan menyerah....
jangan menyerah..aaaaahh...
jangan menyerah...
jangan menyerah...
jangan menyerah...o...ooo...

ulang ** dan ***





Tuesday, March 23, 2010

Biasiswa NSF

Alhamdulillah.............gembira nye rasa hati....
akhir nye setelah menanti 9 bln...okeys 9 bln yek kwn2...klu org mengandung dh beranak dh...
tp sy x mengandung sy cuma menanti duit biasiswa sy supaya msk je....dan akhir nyer msk juga....hehehehehehhe sronok nyer.....gembira x terkata....

syukur sgt2 kt Allah s.w.t....





Monday, March 22, 2010

Paper PARS

okey..entry hari ni ditulis supaya jgn xde saya post pe2 entry sudey...
sekrg de la dlm mood semangat tuk menulis at least satu entry per week..okeh satu entry je yek..
sbb dgn keadaan diri yg busy bermain di FB membuat paper dan mencari result mata serta kemalasan yg melanda diri ini...so maaf kan la saye yek...

okeys berbalik pd tajuk yek kengkwn...paper PARS...okeys sebagai student master haruslah sy menulis paper tuk dihantar ke mana2 conference and journal...so skrg sy kena menulis paper tuk PARS di mana ia dianjurkan oleh fakulti saya sendiri...tp xde la dipublish di mana2..cuma diorg akan review paper nie kemudian hantar ke mn2 conference yg diorg rase sesuai...hope de la conference yg sesuai n accept paper nie...sbb sy nye paper br je submit skali n rejected..so nk la kene accept plak kali ni kan... :D ... hope smua nye berjln dgn lancar...AMIN...

okeys bye2...nk smbg buat paper ... :-h





Wednesday, March 17, 2010

?????????????

hahahahahaha nape la saya nye title mcm tu yek...dh la xde post entry br..pastu tetiba title mcm tu plak...ye la dek non smua mn la x title mcm tu...ms kt bilik air yg xde tenet tu la saya tetiba dpt idea nk uat entry kt blog nie..pastu bile dh dpn PC x ingat la plak..blank plak tetiba..nmpak sgt la yg saya ni dh semakin tua...owh psl PC tu sy lebih suka pakai PC berbanding laptop...bkn x de laptop ade je duk dlm bilik hostel tu hah...PC ni digunakan kt lab...akak suke dpt guna PC nie...hehehehehehehehehe

okeys..nt kite smbg lg k...nk uat coding jap...kang sv masuk nengok tgh blogging mau sy jd kaku ms tu...bye...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...