Wednesday, June 29, 2011

Lucky Number

WAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! berapa lama x update nie cik azie sayang...hahaahhahahahha...tuan nye bercuti..blog dia pun cuti la yek...nak buat macam mana...azie ni de satu habit yang mana kalau balik rumah..means rumah parents azie kat Nilai Impian sana tu hah..azie malas nak online internet...azie lebih prefer duk bawah nengok tv..hahahahahha..jd entry yg patut nye last week azie post azie x post sbb x buka pun laptop ni hah.buka pun kejap2 sbb nak ngk email takut SV or Ketua Projek email...hahahahhahaha...

entry pasal lucky number nie pun kira nasib baik juga..sebab nyer..nasib baik azie jenguk jap blog nie jd tu yg jumpa lucky number nie hah...tu pun mula2 tak perasan pun...sekali tu tgh nak sign out ternampak lah benda alah ini hah...benda apa tu yek?nak tau?jom kita scroll sikit ek...ala jom la scroll bg entry ni nampak panjang sikit..kahkahkahkahkahkah

.
.

.
.
.
.
.
..
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

..
.

.
.
.

.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.


nampak x yang dalam bulatan merah tu...tu lucky number azie..sbb nyer tu no plat 'baby' azie...dan 14th July nie genap setahun azie menggunakannya... :D

alah mesti korang cakap..benda nie pun nak kecoh kan..ehhhhhhhhh mestilah kecoh sebab for the first time azie kumpul duit sendiri tuk beli 'baby' nie tau...tanpa ada pertolongan dari siapa2 pun...dari downpayment sampai la ke bayaran bulanan..Alhamdulillah setakat nie azie bayar on time n bayar pakai duit sendiri...yang lagi azie gembira sbb azie masih blajar dan tidak membebankan parents azie..tu yg buat azie rase seronok sangat... :D

okeys lah..azie tau mesti ramai yang bosan baca entry nie..sebab nye mesti ada yang kata azie berlagak lah itu kah inilah.. who cares kan..selagi azie x menyusahkan orang lain...bye2...hari pun dh mlm nak tido dh....ke nak nengok CSI NY(7) Finale?..hehehhehehe yang penting, entry pasal bercuti dan wedding far n zaidi akan menyusul x lama lagi...hehehehehehhe







Monday, June 13, 2011

Aktiviti apa yang sampai busy bebenar azie nie ek..jom kita check date azie yang memang full..hehehehehhe..bulan nie azie de setelah tolak tambah bahagi darab hanya 11 ari je di UTM..mak aihhh kemain lagi azie nie kan...

start end of May.

26-30 May - g Ipoh, Far dan Zaidi kahwin
1-3 Jun - g seminar SCRG kat INB resort Melaka dan UTEM, Melaka
8-10 Jun - g cuti2 rehat kan minda bersama my lovely chu sekeluarga..kat mana?kat Tanjung Leman..best wooo mandi pantai...hehehehehehe
19-21 Jun - mau g cuti2 bersama my lovely family ke mana? ke Langkawi..mau beli coklat banyak2..hehehehehe

okeys azie tau azie de hutang dua entry dan dah nak jd tiga entry dh pun x lama lagi..harap bersabar yek (azie ni ckp mcam la ada reader kan) ...hahahahaha lantak la..yang penting azie dpt luahkan apa yang azie nk luahkan di sini..hehehehehehe...x kan lah asyik nak uat entry yang dpt hits banyak je..x kisah lah hit ke x hit yang penting azie gembira... :D

selain cerita2 cuti banyak lagi cerita2 lain yang azie nak cerita....nanti lah yek..satu2..sebab banyak kerja dan malas nak taip panjang2...okeys sehingga bertemu di lain entry...






Seminar Soft Computing Research Group (SCRG)

Assalamualaikum...yeay sila pukul azie sebab kejadian pada 1-3 jun 2011 tapi wat entry 13 Jun...hahahhahaha hampir seminggu simpan gambar2 nie yek...sape2 de FB azie sure dh nengok gambar nie kat FB azie..yup FB lagi cepat dr blog..sbb FB x perlu citer apa2...just upload gambar dan gambar tu dh citer kan...klu blog perlukan masa tuk menaip kejadian ni di mana kejadian tu di mana...jadi bila ada kelapangan je baru dapat azie upload dan berceloteh sedikit...sorry tau sbb xde cerita2 sangat bulan jun nie...sebab azie sangat lah sibuk dengan writing, part time job dan riang ria berholiday sana sini..walaupun dalam negara je..tapi azie seronok sbb dapat pergi ngan keluarga...

okeys balik pada tajuk asal entry ni di tulis k...jangan nak merapu melalut jauh2 yek cik azie...okeys 1-3 jun aritu azie telah ikut seminar yang dianjurkan oleh research group yang azie join since azie sambung master nie...dekat sana selain kitorang semua kene present current research progress...kitorg pun dibawa berjalan di bandar Melaka dan kitorg didedahkan dengan macam2 benda yang mana ia sangat2 berbaloi dan berguna...azie bersyukur sangat2 sebab join seminar nie..sbb dpt membuka mata dan minda azie tentang cara penulisan yg betul dan lebih efektif...thanks tu Prof Dr Siti Mariyam sebab email azie..thanks sangat2...

ermmm nak cerite apa lagi ek?mcm dh xde idea je..lately nie susah nk karang ayat..sbb otak macam penuh..x tau lah penuh dengan apa kan...jadi layan gambar je la..gambar pun byk sbnr nyer..tp ygy azie rajin tuk me'Watermark'kan hanya ini je..okeys sila sepak laju2 muka sendiri..nak uat entry tapi citer xde..gambar pun ikut rajin x rajin je plak kan...hehehehehehehe sorry..jom la layan gambar yang x seberapa ni ek.

 ni masa baru sampai lepas rehat2 kat hotel solat makan smua kami dibawa ke bandar hilir..tapi nape gambar azie x de?sbb azie gayat tuk naik taming sari k..jgn gelak kan..tgk taming sari tu dr bawah pun azie dh pening..so end up yg naik de lah Dr haizan, Dr Roselina, Dr Norazah, Kak aina dan Kak Dian..azie?tukang amik gambar dr luar je..hihihihihi..

ni buku tentatif seminar ..simple tapi cantik.. :D

cer tengok..cer tengok...hehehehhe nama azie sebagai pembentang..sunguh nervous di situ k..tapi dah abis present muka adalah seperti gambar di bawah..hehehehhe

ni dengan see pheng..selalu salah panggil nama dia..kesian kat dia...tapi berkenalan dengan dia sangat seronok..owh lupa nak bg tau..azie pergi ni gamble je sorg2 join pastu kata nak join diorrg naik bus..bila dalam bus azie cr geng..dan Alhamdulillah...bila ada mulut macam murai tercabut ekor mcm azie nie..dapat lah azie berkenalan dengan diorg smua nie..seronok sangat2..leh bertukar pendapat..even diorg Phd..tp diorg x layan azie mcm azie ni bengap ke apa ke..diorg banyak bg azie semangat dan kata-kata perangsang..:D

 
ni kat depan bilik kitorg..ni gambar ngan kak dian..bilik dia okeys la tuk tido je..alah lg pun kitorg mmg guna tuk tido je pun...x sempat nk relaks2 nak goyang2 kaki ke..aktiviti kitorg penuh tapi berbaloi.. :D

last sekali gambar tuan umah dekat swimming pool..ni dh last day..

okeys tu je kot setakat nie..nanti azie citer plak pasal cerita2 lain yang menarik yang azie lakukan sepanjang bulan lepas dan bulan ini.. :D

p/s: rasa nye azie de janji nak wat entry pasal kawan baik azie kawin kan..ala gambar kat laptop plak..jd nanti lah yek..sorry tau..







Thursday, June 9, 2011

Stay Tune

WITH LOVE FROM


.
.
.
.
.
..
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
Tanjung Leman, Johor
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
..
.
.
.

.
.
.
.
.
.



Adik sepupu comel tulis.. :D

tunggu kan cerita penuh dari tanjung leman k...















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...