Tuesday, February 9, 2010

Alhamdulillah......

hehehehe...mesti tertanye2 kan nape tetiba minah ni letak Alhamdulillah tuk title kali nie....

ermmmmm klu nk tau sbb nye kene baca post nie pai abis....(alamak mcm byk je nk tulis,padahal sikit je yyg nk ditulis).....

ingat x entry yg lepas sy de cite psl org x buat keje sampai menyebabkan allowance sy x msk tuk bln 1-bln 3...agak nye klu kite marah diorg atau mengadu pd boss diorg..diorg buat keje x?ermmm klu nk tau jawapan nye......

jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng
..
.
.
.
.
.
.
.
.
apa byk sgt titik tu n jeng2 nye tu....ermmm klu nk tau mmg patut kite marah n mengadu pd boss diorg...sbb dgn cara itu barulah diorg buat keje...benda yg selama ini diorg kate kene buat dlm ms 2 minggu br leh siap...bila dh kene marah ngan kami n boss dia..benda tu leh disiapkan dlm ms satu hari...

di sini sy nk ucapkan Alhamdulillah sbb sy x perlu nk kebulur selama 3 bulan sbb allowance sy dh msk td pg...Alhamdulillah sgt2...klu diorg smua buat kerja...xde la pelajar smua x dpt allowance....tp apa2 pun sy bersyukur sgt2 n hope org yg berkenaan x kan berbuat demikian di masa akan datang serta jgn la mengadu domba kat group mate sy okeys...pakai otak len kali klu nk mengadu2 nie....

sekian citer sy pd ms nie...ampunnnnn klu lps ni lmbt lg br nk publish post br...sbb sejak akhir2 nie tersangat la busy dgn research dan 1st assesment...


tata...titi..tutu......






Monday, February 1, 2010

huhuhuhuhu..lama nye x berupdate...

Alamak..lama betul page nie x berupdate klu umah lah mesti dh penuh ngan sesawang smua kan...nak uat mcm mne mcm2 berlaku lately nie...sampaikan x de mood nk update tp part tuk baca others blogger mmg x pernah miss punyer...hehehehehehe..ada ms la plak kan..hahahahahaha..nk uat mcm ne..cite byk tp idea n mood tuk menulis tu x de...so apsal plak tetiba de mood nk update plak arini?ermmmmm sbb dh kesian sgt kt blog nie..tu la dulu org len de blog kite pun nk de blog konon nt x setanding ngan org len...hah last2 mmg x berupdate pn...

Byk benda nk uat...nk submit proposal tuk 1st assesment la...mn nk cari duit lebih sbb RMC bodoh tu x buat keje so sy sbg student research nie x dpt la allowance pai bulan 3.....sungguh tension dgn kehidupan skrg nie....rase life ms blaja degree dulu lg best dr life blaja master..mngkin sbb bila buat master by research ni kite dh boleh nampak perangai2 org yg mentadbir nie...sbb kite slalu berurusan dgn mereka...xleh la nk slh pihak atasan sgt sbb yg buat keje still org bawahan...tp adakah mereka mkn gaji buta?sbb allowance aku x pernah nye nk msk awal..selalu delay sampai 3 bulan..nt aku nye biasiswa dh msk pn diorg nk kebas juga..betul2 x paham...rimas ngan dunia skrg nie..cr duit atas usaha sendiri la..penat2 aku g interview korg suka2 nk kebas biasiswa aku...byk cantik muka korg...huhuhuhu

fuhhhhh akhir nye dpt gak luahkan segala rase sebal kt hati ni...klu de yg terasa minta maaf..blog ni hanya tempat tuk luahkan perasaan...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...