Wednesday, May 27, 2009

Happy Birthday to Me..

Happy Birthday to me
Happy Birthday to me
Happy Birthday to aziah
Happy Birthday to me

waaaaaa..hari ni genap la umo sy 26 thn....
sy berdoa agar:
Allah memberikan sy keredhaan-Nya di dunia dan akhirat, dimurahkan rezeki dan diberikan akal yg cerdik dan waras serta hati yg bersih agar sy tidak menindas org yg lbh bwh dr sy...

sy berterima kasih dan bersyukur kepada:
1.Allah s.w.t-kerana telah memberi sy peluang lg tuk bernafas di bumi ini..sy tau sy bkn la insan yg cukup lengkap iman nye..tp sy akan cuba sedaya upaya tuk mengikut segala perintah nye insyaAllah.
2.mama dan babah-kerana berpenat lelah membesarkan sy..dr sy sorg bdk yg nakal+malas+suka melawan dan sbg..akhir nye dgn berkat doa mama n babah sy akhir nye menjadi manusia yg berguna n berpelajaran..
3. adik-beradik-kerana diorg de lah idola sy..dulu sy x suka blaja tp nengok diorg blaja tinggi sy pn nk jd mcm diorg..thanks..
4.chu n family- thanks sbb byk sgt jaga sy spjg sy duk jb tuk blaja n byk dgr mslh sy n kongsi mslh sy..thanks..
5. sahabat2 sy-thanks kerana sentiasa berada di sisi sy tidak kira waktu sy susah ataupun senang..korg juga lah yg menceriakan sy disaat sy berhadapan dgn Dr psiko...u all guys mmg rock..wa caya sama u all...luv u guys...

okeys akhir sekali..sy harap sy akan mendapat ape yg sy impikan n menghadapi segala rintangan dr Dr psiko tu dgn tenang dan jaya nye...Amin







Sunday, May 24, 2009

Syurga Cinta

First of all kite layan dulu gambar nie okeys...


Poster Syurga Cinta

okeys td saya ngan adik beradik sy g nengok cite nie...mcm ne nk ckp ek?nt puji lbh2 bila uoolllssss nengok sendiri kata sy tipu plak kan..tp ni pendapat sy je k...bg sy cite ni best...emosi dia smua de..kire lengkap la...uolllssss nk sedey ke, gembira ke, keinsafan ke,klakar ke...sng cite la smua de dlm cite nie...

part yg menarik bg saya de lah bila atok cikgu syuhadah kate jodoh terbahagi kpd 3...
1. jodoh daripada syaitan-yakni jodoh yg bila kite kuar berpegang2 tgn buat maksiat n dh terlanjur baru nk kawin...
2. jodoh daripada jin-yakni bila kite suka kan sesorg tp org tu x suka kite,so mula lah kite bomohkan dia,sihirkan dia la n buat mcm2 lg dan akhir nyer berkahwin tp dgn cara yg slh..
3. jodoh daripada Allah- jodoh ni adalah bila dua mata bertentang mata dan ia jatuh ke dalam hati..pastu pasangan nye meminang nye dan diorg saling cinta mencintai dan kekal hingga ke akhir hayat maka itulah yg dinamakan syurga cinta...

so pembaca smua rase korg kt jodoh yg mane?hehehehe sajek je tanye...hope kite smua yg ketiga..jd marilah kite renung2kan dan selamat beramal...

okeys la uollls smua..untuk filem ni sy bg 4 stgh la dr 5 bintang..congrats tu Ahmad Idham sbb cite ni best...sy sarankan korg smua g nengok k....x rugi..hehehehehe promote lbh nie...

okeys sy tambah lg pic..supaya korg smua rase x sbr2 nk g nengok..hahahahaha

part irham(awal) pakai serban n jubah bagai..tp pakai kasut sport..poyo btul adik dia ikmal(haziq) just suh pakai kopiah tp dia bantai pakai jubah segala kan..hahahahaha







Friday, May 22, 2009

Banyak Keje

Salam semua...

Alhamdulillah sy dh start buat research untuk master sy...tp de yg x syiok nye disamping sy buat research sy...

alkisah nye mcm nie...previous bos sy mcm x paham...sy dh kate sy dh x mampu nk buat software tu disbbkan bebanan keje yg sgt byk...tp still nk paksa sy buat...sy jd tension...siap boleh ckp dgn sinis kate uat pe u uat paper...dh officially ke u smbg master?..hello u're one of the lecturer in U**..senior lecturer lg tu so u mesti paham kan nape sy uat paper...i admit la i blum secara official nye smbg master tp i dh start buat research dia...master i daftar bln julai...lg bape bulan je la...ckp je la ko nk suh aku uat juga...

sy admit kesalahan sy kerana berjanji dgn dia..tp itu pn sblum sy tau yg sy byk sgt keje...smetimes sy x paham la ngan perangai dia...no wonder la before sy dh de 5 org yg lari...sy je yg bodoh duk lg kt ctu...





Wednesday, May 6, 2009

Pengembaraan Bermula...

hahahaha ni bkn geng pengembaraan tau, tp lebih kpd pengembaraan sy sebagai student gtu....okeys la hari nie sy dh mula start uat research tuk master sy...alhamdulillah sy dpt smbg master tuk kemasukan julai ini...

tp yg x syok nyer sy kene blaja matlab...huhuhu..pening2..nk uat mcm ne ek...de x sape2 yg tau mcm ne nk guna matlab..ade ke org bace blog sy ni...ntah la..hentam je la...hahahahaha





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...