Friday, October 28, 2011

New Me

Ececeh...ngada2 nak letak tajuk entry 'New Me'..padahal tukar background n edit banner blog je pun...hikhikhikhik...tp apa azie kisah...hope dgn bertukar nye wajah blog nie..makin rajin lah tuan punya blog untuk update...harap-harap lah yek...janji2 manis yang dulu2 yang kata nak update hari2 or at least seminggu sekali itu hanya tinggal janji dah..tapi yang pelik nyer edit banner tu ko ada masa plak kan cik azie..hahhahahahaha...entah lah tak tau lah mcm mana nak cakap..mood untuk mengarang adalah sangat2 ke laut..sbb macam x de idea..padahal cite banyak...gambar banyak..tapi last sekali tak tercerita pun..macam mana nie...huhuhuhu..baca blog org rajin...nak update blog sendiri malas... dushhhh sekali kat muka tuan punyer blog nie... ;)

okeys nak cakap itu je...nak bagi tau blog dah tukar wajah...hahahhahahahaha...laaaaaaarrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiii ;)





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...