Wednesday, January 18, 2012

Day Dream

mimpi di siang hari sebab tu lah update blog hari nie...huhuhuhu...tetiba terasa lama sangat blog ni x dikemaskini (skema nye ayat cik aziah)..bukan tak nak update (not because i don't want but i'm very lazy and super busy)...ermmm first of all aziah nak khabarkan kat semua student yang kita dah dapat voucher buku 1Malaysia...dua hari berturut-turut lepas dapat voucher azie dan kawan-kawan menjalankan misi mencari kedai buku untuk dibazirkan voucher nie...tapi x de yang berkenan di hati...sebab kalau kurang dari voucher duit tu burn..kalau lebih dari voucher kena tambah duit sendiri (note di situ tuan empunya voucher adalah sangat kedekut dan berkira...hahahaha ).. last sekali keluar dari kedai buku tanpa hasil tangkapan.. :'(

inilah rupa bentuk voucher nya..give me an idea what should i buy..huaaaaaaaaaaaa poning-poning
cerita 2

kita dah download banyak cerita korea tapi tak sempat tengok habis lagi..baru tengok beberapa je..huhuhu...wahhhhhhh kenapa banyak sangat cerita korea yang best-best...antaranya:

Flower Boy Ramyun Shop...baru nak habiskan hari ni..sebab sebelum ni eng subs dia lambat sangat nak kuar..huhuhu

[Me Too Flower] dah habis tengok..boleh lah okeys lah..bagi 3 setengah bintang je..kuikukuikuikui

[Color Of woman] best sangat sebab Jae Hee berlakon dia baru comeback dari military..yeay!!! belum habis tayang di Korea.. :D

pun sama tengah tayang kat Korea lagi [Padam Padam]...azie dah tengok pai ep 12 sebab baru ep tu tayang kat korea...mula-mula ingat cerita ni x best tapi bila dah tengok cerita ni terus nak tengok je sebab cerita dia tentang pandangan orang ramai terhadap banduan..

owh nie lagi satu comeback dari Lee Dong Wook [Wild Romance]...cerita scent of woman best tapi slow sangat...mungkin sebab otak nie masih terpikir cara dia berlakon kat My Girl jadi bila berlakon Scent of Woman tu slow sangat x leh terima...hahahahhaha...jadi i'm looking forward for this drama.. :)

Heroin Boys Over Flower Berlakon [Take Care of us Captain]...tapi baru de subs untuk  ep 1...harap cerita dia best..baca sinopsis macama okeys.. :)
okeys setakat nie je update...sebab x de idea nak tulis apa...huhuhu


*pics korean drama from Pakcik Google






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...