Friday, May 18, 2012

Premium Beautiful Agent

Assalamualaikum...

rasanya ramai kawan-kawan azie yang pakai or jadi agent PB a.k.a Premium Beautiful...termasuk blogger-blogger yang azie suka singgah blog dia..kat sini bukan nak condemn agent-agent yang jual PB or kawan-kawan yang pakai PB ye...ni nak cerita sikit je pasal seorang kawan azie masa degree yang baru berjinak-jinak dalam jual PB nie...azie sedikit bengang dengan dia bila ada status-status kat wall dia yang macam nak hentam or condemn orang-orang gemuk nie...siapa yang baca entry ni nak cakap azie meroyan ke sensitif ke..azie tak kisah...

okey mari tengok status dia yang pertama yang buat majoriti rakan-rakan dalam FB sedikit bengang..baik yang kurus mahupun yang gemuk macam azie nie..semuanya bengang...

status pertama:
Apa guna pakai handphone atau handbag mahal2 tapi body mengalahkan tong dram? Rasa lebih berkeyakinan ke?

Kenapa perlu jaga wajah sahaja tetapi badan kita tak hiraukan?
Pernah tanya badan kita ni sihat ke x?

jom kita sama2 tanamkan azam nak kurus, sihat dan kembali menawan dgn PB..yeayy!!..

so, sape2 yg nak fitting pb pm sy..


erkkkkk...orang badan 'comel' x leh melawa ke?kalau dia ada duit boleh je nak beli apa-apa sebagai treat untuk diri dia..bagi azie as long as kita jaga kesihatan..xde masalah..bukan maksud azie tak nak kurus k...siapa yang tak nak kurus kan...tapi ada caranya kalau nak jual produk bagi laris..huhuhu

status kedua semalam:


Dh lbh 10 thun pb dlm pasaran.. Brmakne pb ni mmg sgt2 bgus.. Mesti nmpk hasil n kesan kalo pakai dgn konsisten 8 jam setiap hari.. Sape2 yg xde set pb leh pm
mimi  (p/s: hahaha tak perasan lak de nama dia..cover babe..cover..).. Jgn tggu smpi perut brlapis2 mcm mangkuk tingkat bru nk cr pb ok.. :)

erkkkk mana dia tau perut orang kalau berlapis macam mangkuk tingkat....hahahahhahahahahaha....please lahhhhhh kalau nak jual PB guna lah ayat okey sikit...yang x menyentuh sensitiviti sesiapa..tak kiralah orang tu gemuk ke kurus ke...kalau kau guna ayat contoh macam nie..." anda ingin menjaga kesihatan?ingin kekal langsing?ingin diet tanpa perlu tahan makan?saya ada jawapan nye..PM saya k"..mungkin azie akan pikir 2 or 3 kali gak nak beli produk ko tu..tapi sebabkan ayat ko macam status ko kat atas tu...azie terus x pikir 1 kali pun..tapi terus cakap "hoiiiiiii apa kah?annoying giler tau...terus set mind jangan beli PB..jangan beli PB..dia condemn orang..."..ahahhaahahhahaha

PB nie just salah satu cara tuk jaga kesihatan je..janganlah kau taksub sangat sampai keluar ayat-ayat macam tu..kalau Allah nak tarik kesihatan kau..pakailah kau 1000 PB pun tak kan sihatnya...hishhh annoying annoying..annoying...aikkk apsal azie nampak word annoying dah macam annyeong(hai or bye dalam korea)hahahahhahaha bengong juga yek ko nie azie..

ermmmm okeys lah..itu je nak share...lama azie tak update alih-alih update entry luahan perasaan pula kannnnn.. hahahahha dushhhh dushhh dushhh...DENG!!!!!

Bye..have a nice day lovely readers...






2 comments:

Maksu Ros said...

Sabar sabar sabar...kak yah jangan mengamuk. Biarlah apa orang nak kata, asalkan hati kita happy. Hishh....tapi memang annoying betul lah kan kawan kak yah yang sorang tu.
Nak kena tenyeh ngan cili padi kot...

Aziah said...

alamak Makcik...malunya makcik baca blog kita yang merapu nie...hahahahahahaha...mmg annoying..yup betul as along as kita happy kan..mula2 x ngamuk tp byk sangat status dia yg lain nak hentam orang gemuk kan..pastu terus rasa nak luahkan kat blog...hehehhehehehe...kirim salam kat semua ye makcik..take care..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...