Wednesday, July 4, 2012

M.A.L.A.S

Assalamualaikum...


huaaaaaaaaaaaaaaaa malasnya nak update...bukan malas apanya pun..malas nak transfer pic + buat watermark...arghhhhhhhhh lagi dah xde keje research nak buat lagi malas nak update....huhuhuhu

okey bye nak ngadu itu je..heheheheh matilah kena marah..sorry lah yek banyak novel nak dibuat review and banyak cerita yang nak di ceritakan tapi dah malas kan katanya..tunggulah kalau rajin..manalah tahu balik dari kuantan ahad nie azie jadi rajin tetiba...hahahahahhaha

bye







4 comments:

Maksu Ros said...

wa'salam, calit jarilah kak yah samalah kita. makcik pun sama gak, cerita awal bulan haritu tak masuk lagi, nak pilih gambarpun malas. dah le demam batuk dan selesema, cuaca pulak punyalah malap hari2 hujan, lagilah jadi malas. nak masakpun malas. tiap2 minggu ada je kawan2 yg nak angkat barang nak balik, kan best kalau makcik je yang balik (perasaan sedih). kak yah macam mana yang kuantan tu...

Aziah said...

hehehehe kan mmg malas sgt2 skrg nie...makcik dah sihat?take care tau makcik..insyaAllah sampai masanya makcik punya turn pula balik sini..:) yg jengka tu dia suh tunggu nanti dia hantar surat or call dalam bulan puasa...ermmm x tau dpt ke x..minta2 dapat..hehehehe..makcik take care tau... <3

Maksu Ros said...

Selamat berpuasa kak yah :)

Aziah said...

selamat berpuasa makcik..kirim salam semua...take care.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...