Wednesday, December 31, 2008

cuti-cuti malaysia

huhuhu sy tlh berjaya membuat cuti2 malaysia...cuti tanpa pergi ke mana2 tp duit pokai...hehehehehe...mana x pokai g nengok wayang skali dua...walaupun duk umah..tp hati besar nak g nengok wayang pai 2 kali..(sila sedar kan sy wahai kengkawan sekalian)...

okeys actually patut nyer sy blk nilai ari jumaat..tp pd ari rabu kami semua ada meeting a.k.a. presentation..dan yg dtg tu pn de la bape org je n mood prof sy dlm keadaan baik so kami dpt cuti pd ari jumaat..apa lg sy dan syu kelam kabut g tukar tiket..hehehehe xcited nk blk katakan...

bermula lah cuti2 malaysia sy bila sy pai d umah...mana x cuti2 malaysia nye..saya dgn adik beradik sy punye la addicted wif facebook pai berlawan2 sape nye umah kat pet society plg byk brg cantik...(sila sepak sy sekali sbb x sedar diri yg umur makin meningkat nie..)hehehehe...

ari ahad plak duk dpn tv je...x g mana2 pn sbb nk nengok perkahwinan mawi n ekin...lg pn mlm tu de sambutan birthday n awal muharram kat umah sy...smbut birthday abg emi n kak jim...birthday diorg dekat sgt...so smbut skali trus..meriah sikit btul x...mama sy telah memasak nasi brayani bersama lauk daging msk brayani, ayam masak merah, dalca daging n salad+timun+telur dicurah sambal atas nyer...perghhh sedap sy cakap...n then de kek chocolate indulgence n buah-buahan...sgt la meriah la kan...hehehehe

okeys nanti sy cite2 lg..nk smbung uat keje..kang de yg kene marah..huhuhhuhuh






2 comments:

Sina said...

nape xbawak balik ntuk aku?????nape????waaaaaa!!!!!!!sedih ar mcm ni :P

Aziah said...

bw blk pe?bw blk ari isnin basi la sina...jgn nangis
nanti azie suh yb pujuk..hahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...