Friday, May 22, 2009

Banyak Keje

Salam semua...

Alhamdulillah sy dh start buat research untuk master sy...tp de yg x syiok nye disamping sy buat research sy...

alkisah nye mcm nie...previous bos sy mcm x paham...sy dh kate sy dh x mampu nk buat software tu disbbkan bebanan keje yg sgt byk...tp still nk paksa sy buat...sy jd tension...siap boleh ckp dgn sinis kate uat pe u uat paper...dh officially ke u smbg master?..hello u're one of the lecturer in U**..senior lecturer lg tu so u mesti paham kan nape sy uat paper...i admit la i blum secara official nye smbg master tp i dh start buat research dia...master i daftar bln julai...lg bape bulan je la...ckp je la ko nk suh aku uat juga...

sy admit kesalahan sy kerana berjanji dgn dia..tp itu pn sblum sy tau yg sy byk sgt keje...smetimes sy x paham la ngan perangai dia...no wonder la before sy dh de 5 org yg lari...sy je yg bodoh duk lg kt ctu...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...