Sunday, May 24, 2009

Syurga Cinta

First of all kite layan dulu gambar nie okeys...


Poster Syurga Cinta

okeys td saya ngan adik beradik sy g nengok cite nie...mcm ne nk ckp ek?nt puji lbh2 bila uoolllssss nengok sendiri kata sy tipu plak kan..tp ni pendapat sy je k...bg sy cite ni best...emosi dia smua de..kire lengkap la...uolllssss nk sedey ke, gembira ke, keinsafan ke,klakar ke...sng cite la smua de dlm cite nie...

part yg menarik bg saya de lah bila atok cikgu syuhadah kate jodoh terbahagi kpd 3...
1. jodoh daripada syaitan-yakni jodoh yg bila kite kuar berpegang2 tgn buat maksiat n dh terlanjur baru nk kawin...
2. jodoh daripada jin-yakni bila kite suka kan sesorg tp org tu x suka kite,so mula lah kite bomohkan dia,sihirkan dia la n buat mcm2 lg dan akhir nyer berkahwin tp dgn cara yg slh..
3. jodoh daripada Allah- jodoh ni adalah bila dua mata bertentang mata dan ia jatuh ke dalam hati..pastu pasangan nye meminang nye dan diorg saling cinta mencintai dan kekal hingga ke akhir hayat maka itulah yg dinamakan syurga cinta...

so pembaca smua rase korg kt jodoh yg mane?hehehehe sajek je tanye...hope kite smua yg ketiga..jd marilah kite renung2kan dan selamat beramal...

okeys la uollls smua..untuk filem ni sy bg 4 stgh la dr 5 bintang..congrats tu Ahmad Idham sbb cite ni best...sy sarankan korg smua g nengok k....x rugi..hehehehehe promote lbh nie...

okeys sy tambah lg pic..supaya korg smua rase x sbr2 nk g nengok..hahahahaha

part irham(awal) pakai serban n jubah bagai..tp pakai kasut sport..poyo btul adik dia ikmal(haziq) just suh pakai kopiah tp dia bantai pakai jubah segala kan..hahahahaha







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...