Monday, February 1, 2010

huhuhuhuhu..lama nye x berupdate...

Alamak..lama betul page nie x berupdate klu umah lah mesti dh penuh ngan sesawang smua kan...nak uat mcm mne mcm2 berlaku lately nie...sampaikan x de mood nk update tp part tuk baca others blogger mmg x pernah miss punyer...hehehehehehe..ada ms la plak kan..hahahahahaha..nk uat mcm ne..cite byk tp idea n mood tuk menulis tu x de...so apsal plak tetiba de mood nk update plak arini?ermmmmm sbb dh kesian sgt kt blog nie..tu la dulu org len de blog kite pun nk de blog konon nt x setanding ngan org len...hah last2 mmg x berupdate pn...

Byk benda nk uat...nk submit proposal tuk 1st assesment la...mn nk cari duit lebih sbb RMC bodoh tu x buat keje so sy sbg student research nie x dpt la allowance pai bulan 3.....sungguh tension dgn kehidupan skrg nie....rase life ms blaja degree dulu lg best dr life blaja master..mngkin sbb bila buat master by research ni kite dh boleh nampak perangai2 org yg mentadbir nie...sbb kite slalu berurusan dgn mereka...xleh la nk slh pihak atasan sgt sbb yg buat keje still org bawahan...tp adakah mereka mkn gaji buta?sbb allowance aku x pernah nye nk msk awal..selalu delay sampai 3 bulan..nt aku nye biasiswa dh msk pn diorg nk kebas juga..betul2 x paham...rimas ngan dunia skrg nie..cr duit atas usaha sendiri la..penat2 aku g interview korg suka2 nk kebas biasiswa aku...byk cantik muka korg...huhuhuhu

fuhhhhh akhir nye dpt gak luahkan segala rase sebal kt hati ni...klu de yg terasa minta maaf..blog ni hanya tempat tuk luahkan perasaan...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...