Tuesday, February 9, 2010

Alhamdulillah......

hehehehe...mesti tertanye2 kan nape tetiba minah ni letak Alhamdulillah tuk title kali nie....

ermmmmm klu nk tau sbb nye kene baca post nie pai abis....(alamak mcm byk je nk tulis,padahal sikit je yyg nk ditulis).....

ingat x entry yg lepas sy de cite psl org x buat keje sampai menyebabkan allowance sy x msk tuk bln 1-bln 3...agak nye klu kite marah diorg atau mengadu pd boss diorg..diorg buat keje x?ermmm klu nk tau jawapan nye......

jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng
.
.
.
.
.
.
.
.
jeng
..
.
.
.
.
.
.
.
.
apa byk sgt titik tu n jeng2 nye tu....ermmm klu nk tau mmg patut kite marah n mengadu pd boss diorg...sbb dgn cara itu barulah diorg buat keje...benda yg selama ini diorg kate kene buat dlm ms 2 minggu br leh siap...bila dh kene marah ngan kami n boss dia..benda tu leh disiapkan dlm ms satu hari...

di sini sy nk ucapkan Alhamdulillah sbb sy x perlu nk kebulur selama 3 bulan sbb allowance sy dh msk td pg...Alhamdulillah sgt2...klu diorg smua buat kerja...xde la pelajar smua x dpt allowance....tp apa2 pun sy bersyukur sgt2 n hope org yg berkenaan x kan berbuat demikian di masa akan datang serta jgn la mengadu domba kat group mate sy okeys...pakai otak len kali klu nk mengadu2 nie....

sekian citer sy pd ms nie...ampunnnnn klu lps ni lmbt lg br nk publish post br...sbb sejak akhir2 nie tersangat la busy dgn research dan 1st assesment...


tata...titi..tutu......






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...