Wednesday, March 17, 2010

?????????????

hahahahahaha nape la saya nye title mcm tu yek...dh la xde post entry br..pastu tetiba title mcm tu plak...ye la dek non smua mn la x title mcm tu...ms kt bilik air yg xde tenet tu la saya tetiba dpt idea nk uat entry kt blog nie..pastu bile dh dpn PC x ingat la plak..blank plak tetiba..nmpak sgt la yg saya ni dh semakin tua...owh psl PC tu sy lebih suka pakai PC berbanding laptop...bkn x de laptop ade je duk dlm bilik hostel tu hah...PC ni digunakan kt lab...akak suke dpt guna PC nie...hehehehehehehehehe

okeys..nt kite smbg lg k...nk uat coding jap...kang sv masuk nengok tgh blogging mau sy jd kaku ms tu...bye...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...