Wednesday, July 28, 2010

"Jual Ikan"

kenapa lah skrg nie ramai sgt yg suka jual ikan yek...cukup-cukup lah jual ikan...penat tau nengok orang yang suka jual ikan nie...cuba lah jangan pikir kan diri sendiri jek..cuba pk juga perasaan orang lain..ini x, kalau dia buat x pe..kalau orang lain buat x leh..itu nama nyer jual ikan la tu...saya muak lah nengok org yg suka jual ikan nie...

lagi satu yg saya nak pesan kat sini..kalau x nak parking x de..datang la awal..ko tu staf len la saya ni student...student nk dtg kul bape pun boleh sbb saya bkn nye de kelas pn duk lab je...pastu bila parking dh penuh ko nak salah kan org len plak kalau kete boss ko keen clamp...pikir lah dulu sebelum bercakap..aritu pandai kuarkan sifat2 fathanah la makrifat la..skrg nape x amalkan...ko ni mmg dasar yg penting kan diri sendiri betul...bila orang x layan ko..ko cakap la orang tu x ikhlas smua..boleh x kalau ko duk diam2 n pikir mngkin perangai ko tu yg menjengkilkan...kita sesama manusia marilah muhasabah diri bukan nyer cr kesalahan org lain...

letih la org mcm nie...nk masuk lab ari2 pn x de mood tau.... ~_~





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...