Wednesday, July 14, 2010

Buka Hatimu

beberapa minggu kebelakangan ini saya sgt2 lah busy...jd ajk PARS..sakit urat saraf (ini memang dugaan)...tgh2 sakit g buat data collection...ingatkan dh baik sekali ms buat data collection kene angkut benda2 berat amik ko..sakit balik urat saraf saya...kali ni lg sakit sbb bila kene sejuk dia menyucuk2...huhuhuhu..tp nak buat mcm ne dh nama student kan...segala2 nyer berdikari sajerk...g klinik makan ubat,sapu ubat dna duk diam2 sudah la kat utm nie...nasib2...next week nak blk umah sbb nak g lumut satu family...pastu nak pergi pangkor balik hari je...pangkor pn bukan nye de pe2..so pergi blk hari sudey..hehehehehe...

keje byk tp bila dh sakit nie perasaan sakit tu mengatasi perasaan nk uat research..sbb bila dh x leh nk duk lama2 atas kerusi mcm ne la nk menaip coding betul x?huhuhu hope sakit ni cepat lah sembuh..sbb byk sgt keje nak uat sbnr nyer....

hah!!! dah x tau nk tulis pe dah....tp klu mulut yg bercakap mmg non stop bila nak taip jd x de idea plak....huhuhuhuhu..nanti2 la kite sambung k...bye2





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...