Friday, August 13, 2010

Sharing is Caring

jom-jom nak share sikit satu benda nie...sempena bulan ramadhan yang mulia ni marilah kita berbaik-baik sesama kita janganlah bermasham muke yek...kalau orang cari pasal ngan kita biar lah..lantak dia lah nak jd ape pun..yg dpt pahala kita..dia?kita doakan agar dia dijauhkan dr dosa sudey...-_-...

x kisah lah kalau orang tu tetiba senyum kat korg dan jap2 lg tetiba dia masham muka kat korg or jeling2 korg or pandang korg dgn pandangan yg tajam mcm singa nak telan mangsa nyer..lantak dia lah dgn pandangan dia..dia ingat ade kita takut?hahahahahahaha..orang-orang mcm tu sbnr nyer pikiran sempit...kenapa pikiran sempit?sbb mulut cakap psl agama perangai x sama dgn apa yg mulut cakap..dan berfikir seperti budak-budak 1 hingga 5 tahun berfikir...hehehehehehehehehe...kalau ada orang yg macam ni buat kat korg..korg ignore je diorg and berzikir banyak-banyak...insyaAllah hati kita pn x de la sakit sangat...

pe lagi ek nak share?aduishhh pepagi otak dh slow la plak..klu tengahari pe lagi kan...huhuhuhu





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...