Friday, November 26, 2010

Pencarian bermula....

Susah juga ek nak cari benda nie...ingat senang je rupa-rupanya susah nak dapat....dah dua hari cari tapi x jumpa2....tak boleh x dapat benda nie sbb ramai yg kata best n menarik.....huhuhu mesti cari juga sampai dapat..sbb skrg tahap kebosanan adalah di tahap ygpaling maksima sekali...kalau ada benda nie sekurang-kurang nya ilang la juga bosan...

ermmmm nak tau x apa benda tu?jom-jom scroll down sikit..bagi exercise tangan sikit...hehehehe
.
..
.
...
.
.

.
..
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
...

..
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.

..
.
.
.
.
..
.
.
scroll lagi ek...hehehehe saje jek bg pjg sikit....
.
.
..
.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
okeys lah saya pun dah penat..
.
.
.
.
MEMPERSEMBAHKAN


ramai yg saya baca review kata buku ni best..tp dh abis stock...nk kena cr kt angsana atau jusco tebrau city..mesti dapatkan juga novel nie....huhuhuhu..kalau lah saya berusaha gigih mcm nie untuk research saya kan best...hahahahahahaha...larikkkkkksssssssssss









2 comments:

sha jung jio said...

saya ada novel ni . . nak ker ? nak jual . . hehe . . saya beli dua kot. . huhu . .

Aziah said...

maaf baru perasan comment awak...hehehehe saya dah selamat beli kat MPH...tapi lupa nak buat review...anyway thanks a lot ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...