Thursday, October 28, 2010

Entry yang terlewat...

Selamat Pengantin Baru Adik Sepupuku Anis

Comel x dia?Comey dan tantik kan..... saya suka..hehehehehe

okeys kat sini kak yah nak ucapkan selamat pengantin baru kepada anis dan amin...semoga berbahagia hingga akhir hayat...semoga dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah k...owh sila abaikan nama kak yah kat atas tu ye kawan-kawan...saya kalau dikalangan keluarga memang dipanggil kak yah...sungguh x modern langsung kan..hehehehehe..tp x pe2...saya suka..cuma panggilan ni hanya tuk ahli kelaurga je..orang lain x mo k... ^_^...okeys x mo cite panjang2 jom kita layan pic pd hari nikah n sanding k...

family saya dengan penantin

saya ngan adik penantin a.k.a adik sepupu saya juga nie...dia gelarkan kami geng persona sbb kami selalu blk bersama dari JB..hehehehe

owh...ini bukan anak saya..tp anak kak long...saya pun x tau nak ckp mcm ne..sbb x de kena mengena pun dia anak sedara sepupu sebelah pengantin.. tp comey kan dia...nama dia fatimah zahrah...saya sangat geram dengan pipi dia yang bambam tu...

ini gambar pengantin kat dewan persint 16 putrajaya...pelamin dia sgt cantik okeys...sy suka...klu dari jauh pelamin dia nmpak mcm de dua...tp sbnr nyer satu je... hehehehehehe

okeys la dh x tau nk ckp pe...nak sambung writing thesis....nanti saya bosan-bosan saya update post lagi k..bye2...cau cin cau....






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...