Monday, April 4, 2011

Yes...Gempak Laaaaaa!!!!!

Congrats kepada pemenang-pemenang ABPBH malam tadi..bak kata si cantik manis kita Lisa Surihani..tiada pengalah semuanya pemenang..hihihihi teringat kat vince AF1..sbb dia la yang mencetuskan ayat tu... :D..as expected semua pemenang dah dijangka...even x minat Yuna pun..tapi nak buat macam mana dah rezeki dia kan...apa2 pun kita enjoy dengan keputusan malam tadi..dan two thumbs up kepada pengacara2 ABPBH..sangat-sangat kelakar okeys...tergelak2 azie nengok semalam...jom2 nengok sape yang azie minat menang...tp pics semua credit to pakcik google la ye...

1st of all tentulah kite nye juara malam tadi..x lain x bukan shaheizy sam...CONGRATS!!!!!!!!!!!! Shaeizy... semoga terus sukses dan tidak lupa diri bila dah popular...


next, of course la pelakon pujaan malaya sekarang nie..Lisa Surihani..same goes to you..Congrats!!..happy sangat2 sbb both of you menang...Lisa sangat comey..dan di mana ada lisa confirm ada mia..kalau korg perasan masa Lisa diumumkan sebagai pemenang wanita filem paling popular tetiba Lisa ada duduk kebawah jap sbb dia peluk mia..comey kan diorg dua...


okeys kepada pemenang yang lain..CONGRATS!!!!... ermmm saya x tau la kalau perasaan saya je ke..tp Pak Nil skrg nmpk sedikit laser dr dulu...klu tgk kt tirai AF9 sabtu aritu...tp I Like Pak Nil nye laser sbb kena kat batang hidung sorg2 bdk2 tu..lagi2 si Leena tu..belum apa2 dh tergedik2 dh over fofular...hikhikhikhik...

saya suka Pak Nil menang juga..tp skrg banyak keje..nak cr gambar kt pakcik google pun malas..so x de gamabr Pak Nil..hehehehehe..anyway Congrats Pak Nil..semoga terus menjadi pengacara yang terbaik..


pics credit to pakcik google





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...