Wednesday, June 29, 2011

Lucky Number

WAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! berapa lama x update nie cik azie sayang...hahaahhahahahha...tuan nye bercuti..blog dia pun cuti la yek...nak buat macam mana...azie ni de satu habit yang mana kalau balik rumah..means rumah parents azie kat Nilai Impian sana tu hah..azie malas nak online internet...azie lebih prefer duk bawah nengok tv..hahahahahha..jd entry yg patut nye last week azie post azie x post sbb x buka pun laptop ni hah.buka pun kejap2 sbb nak ngk email takut SV or Ketua Projek email...hahahahhahaha...

entry pasal lucky number nie pun kira nasib baik juga..sebab nyer..nasib baik azie jenguk jap blog nie jd tu yg jumpa lucky number nie hah...tu pun mula2 tak perasan pun...sekali tu tgh nak sign out ternampak lah benda alah ini hah...benda apa tu yek?nak tau?jom kita scroll sikit ek...ala jom la scroll bg entry ni nampak panjang sikit..kahkahkahkahkahkah

.
.

.
.
.
.
.
..
.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
..

..
.

.
.
.

.
.
.
.
.

..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.


nampak x yang dalam bulatan merah tu...tu lucky number azie..sbb nyer tu no plat 'baby' azie...dan 14th July nie genap setahun azie menggunakannya... :D

alah mesti korang cakap..benda nie pun nak kecoh kan..ehhhhhhhhh mestilah kecoh sebab for the first time azie kumpul duit sendiri tuk beli 'baby' nie tau...tanpa ada pertolongan dari siapa2 pun...dari downpayment sampai la ke bayaran bulanan..Alhamdulillah setakat nie azie bayar on time n bayar pakai duit sendiri...yang lagi azie gembira sbb azie masih blajar dan tidak membebankan parents azie..tu yg buat azie rase seronok sangat... :D

okeys lah..azie tau mesti ramai yang bosan baca entry nie..sebab nye mesti ada yang kata azie berlagak lah itu kah inilah.. who cares kan..selagi azie x menyusahkan orang lain...bye2...hari pun dh mlm nak tido dh....ke nak nengok CSI NY(7) Finale?..hehehhehehe yang penting, entry pasal bercuti dan wedding far n zaidi akan menyusul x lama lagi...hehehehehehhe







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...