Monday, June 13, 2011

Aktiviti apa yang sampai busy bebenar azie nie ek..jom kita check date azie yang memang full..hehehehehhe..bulan nie azie de setelah tolak tambah bahagi darab hanya 11 ari je di UTM..mak aihhh kemain lagi azie nie kan...

start end of May.

26-30 May - g Ipoh, Far dan Zaidi kahwin
1-3 Jun - g seminar SCRG kat INB resort Melaka dan UTEM, Melaka
8-10 Jun - g cuti2 rehat kan minda bersama my lovely chu sekeluarga..kat mana?kat Tanjung Leman..best wooo mandi pantai...hehehehehehe
19-21 Jun - mau g cuti2 bersama my lovely family ke mana? ke Langkawi..mau beli coklat banyak2..hehehehehe

okeys azie tau azie de hutang dua entry dan dah nak jd tiga entry dh pun x lama lagi..harap bersabar yek (azie ni ckp mcam la ada reader kan) ...hahahahaha lantak la..yang penting azie dpt luahkan apa yang azie nk luahkan di sini..hehehehehehe...x kan lah asyik nak uat entry yang dpt hits banyak je..x kisah lah hit ke x hit yang penting azie gembira... :D

selain cerita2 cuti banyak lagi cerita2 lain yang azie nak cerita....nanti lah yek..satu2..sebab banyak kerja dan malas nak taip panjang2...okeys sehingga bertemu di lain entry...






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...