Monday, August 13, 2012

Nak Raya?

Assalamualaikum..

haih..haih..haih laaaaaaaaa tinggal x pai dua hari lagi je azie nak balik umah...ermmm seperti sejak 2 tahun yang lepas..azie drive sorang2 dari JB tuk balik ke Nilai...ermmm dan sebagai persediaan..haruslah kereta dalam keadaan yang baik...topup touch n go, minyak bagi full tank..sebab nanti x kan berhenti punya kalau dah drive seorang nie..oleh itu mari kita check list tuk balik raya dan tuk raya..hew hew hew...campur je semua checklist..hehehehhe



  1. Servis Kereta - checked
  2. Alignment + balancing - (petang ni nak g) *servis x termasuk benda nie klu nak kena tambah lagi duit dah la mahal baik buat kat kedai biasa je...
  3. Top up touch N go - tengah hari rabu masa kat tol nanti top up
  4. Isi Minyak - pagi rabu isi
  5. Baju raya - checked (even de lagi yg tak siap..tapi dah de 3 yg siap..lagi dua khamis ni pergi ambil kat tailor dengan mama)..
  6. biskut raya - ni nak nangis sebab khamis nie baru nak mula buat..harap2 sempat lah yekkkk
  7. kasut - hah ni bukan nak pakai masa raya..tapi untuk kegunaan masa hadapan juga (cth untuk g interview, kerja dan sebagainya)

okeys itu je kot setakat nie...

Dikesempatan ini azie ingin memohon ampun dan maaf jika sepanjang azie menulis blog ada penulisan azie yang menyinggung atau menyakitkan hati siapa-siapa..azie mohon maaf ye..Selamat Hari Raya semua...


bye...








1 comment:

Maksu Ros said...

Hati2 memandu ye balik nanti dan selamat hari raya juga buat aziah. Kirim salam kat semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...