Wednesday, September 12, 2012

Akhirnya...

Assalamualaikum...

Akhirnya... after berbagai rintangan yang dilalui...21 september 2012 nie tarikh untuk azie viva nak dapatkan Master azie...moga dipermudahkan segala urusan.... perasaan azie sekarang nie?hrmmmm macam-macam ada..takut ada, suka ada, sedih ada dan macam-macam lagi lah... insyaAllah jumaat nie mock viva... dan sebab itu juga nape lah blog nie sunyi je lepas raya nie hah.. satu cite pun x de... macam mana nak update..busy je...huhuh mcm lah azie ni PM ye tak?orang lain pun busy tp boleh je update blog...itu org lain bukan azie...sbb azie nie jenis kalau nak tulis kena ada mood..kalau dah busy mmg x de mood la kan...ke azie mmg sentiasa xde mood nak tulis..hahahahaha..hentam saja lah... ;)


apa lagi ek nak tulis?itu je lah setakat nie..sebab hati nie tengah debar nak viva..jadi ayat banyak tunggang langgang..nak tengok balik thesis yg dah 2 bulan tinggal..kahkahkah..lepas submit hari tu mmg x de sentuh langsung research nie..haha nak viva baru kelam kelibut nak baca ye aziah..padan muka... :D okeys readers semua (ada ke readers?hentam saje lah..) doakan azie dapat Master of Science(Computer Science) ye..bye2 jumpa lagi lepas ada mood untuk buat entry baru.. :)






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...