Tuesday, January 15, 2013

E..E..Electric shock

Assalamualaikum,


nak ngadu nie...adushhhhhh sakitnya badan2 cik blog semua..asyik kena electric shock je..printer yang belum dipasang wayar pun cik blog dah kena shock..apa ke hal lah badan cik blog sekarang nie...sikit2 shock..sikit2 shock...huhuhuhu..org lain pegang pc dan headphone cik blog xde pun kena shock..cik blog je yang asyik kena shock..huhuhuhu risau juga nie..nape ye ek...nak kata tgn basah..xde plak...huhuhu

sorry lah takde pic untuk entry nie...

nak pic?tunggu cik blog beli card reader dulu ek..baru leh transfer semua pic yg dalam kamera yang dah rosak..nak beli asyik lupa je..haishhhh baru nak masuk 30 dah lupa..bak kata internal examiner cik blog "Aziah..Aziah..awak ni nak kena makan kismis banyak nie..asyik lupa je..."hahhahahahaha baiklah Prof Madya...hehehehehhe


okeys lah nak ngadu tu je...nanti kalau rajin citer lagi k...






okeys bye









No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...