Friday, May 6, 2011

Bengkel High Impact Proposal

Salam semua...wah dah lama yek cik azie kita ni x update blog dia...dah bersawang dah blog dia...segala habuk semua ada, huhuhu sorry la masa tidak lah mengizinkan tuan punya blog nie berceloteh...kan nak pergi bercuti bulan 6 and 7 nie...harus la tuan blog mencari keje sampingan untuk menambah duit agar mudah untuk melabur di ismail group.....huhuhu pastu haruslah melabur ke alliance insurance..yo ler kata pakai kete..bulan 7 nie genap lah setahun kereta ku itu...wahhhhhh nk pakai duit banyak plak tu...jadi untuk tidak membuang masa marilah kita  saya menyiapkan thesis dan menabung..hmm dh byk juga dpt nie..Alhamdulillah, boleh la buat belanja dan byr insurans...hehehehehhe

eh tajuk dia len cite pasal benda lain plak...pe la cik azie oiiii...suka melalut sorg2...okeys la hari nie cik azie de bengkel atau bahasa omputih nyer workshop...tu la susah nye belajar kat research university..banyak koje nak dibuat nyer....nasib lah x berminat nak koje kat sini...huhuhuhuhuhu...

okeys...bye2..tata..titi..tutu....jumpa lagi di entry yg lain or akan datang (bilalah agaknya ek entry tu)..hahahahahahhaha





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...