Thursday, May 19, 2011

Please Lie To Me !!!!!!!!!

hahahahhaha..apa-apa je lah azie nie kan..tetiba minta orang tipu kat dia...hahhahhahaha itu bukan apa2 uollsss...itu tajuk drama korea yang baru..yang terkini okeys sebab baru je 4 episod ditayangkan kat korea...hahahhaha tajuk dia xde la perkataan please tu hah..perkataan please tu azie saja je nak menambah2...

review azie pasal story ni? two thumbs up okey..walaupun br 4 episod..tp x boring okeys..kelakar je azie tengok...suka2..klu nk bg bintang awal sangat kan..so kita tunggu episod dh banyak sikit masa tu baru kita beri bintang banyak2..nak lompat bintang pun boleh...

yang lagi azie suka..heroin dia Yoon Eun Hye..ala yang berlakon princess hour tu..citer yang meletops2 tu..yang best tu...azie suka tgk dia berlakon...dia x cantik tapi dia cute..kalau yang cantik dan cute tu mcm Kim Tae Hee ngan Park Shin Hye...diorg sangat cantik dan comel..suka2..

jom2 tengok dia nye poster..kalau nak tgk online skrg nie bersepah2 web yang leh tengok online sebab sekarang nie kan tengah korean fever..hehehehehhehe..jom check it out...

omo..omo...cerita nie simple tapi menarik..jom kita layan..

tak sabarnya nak tunggu isnin ngan selasa depan..sebab nak download episod seterusnya..saper2 yang minat korean drama tu leh la tengok drama ni k.. Mari kita enjoy!!!!!!!!



p/s: amboi2 kemain lagi ajak org enjoy kan azie nie..padahal kerja punya lah banyak..next week nak sambung tulis thesis..sekarang stop jap sebab tengah writing paper..dh la bulan depan nak g ipoh la, melaka la, tanjung leman la..pastu langkawi..kemain seronok ye azie nie....hahahhahaha..apa-apa pun hidup mesti diteruskan dan kena enjoy..kalau stress je pun tak elok juga kan...hehehhehe






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...