Wednesday, May 25, 2011

2 More Days To Go

apa nye lah yang lagi 2 hari tu ek...huhuhu sebenarnya birthday tuan punya blog ni hah yang lagi 2 hari...yup 27 May nie genaplah umur tuan blog 20++..hahahhahaha x nak ngaku umur tu..apa je lah..yang penting kita bahagia dan sihat ye tak?..

dulu masa kecil-kecil or masa time sekolah dulu mesti rasa tak syok sebab birthday selalu jatuh time cuti sekolah..ye la dulu kan selalu feeling2 nak sambut birthday kat sekolah dengan kawan-kawan..tapi x pernah dapat...sbb cuti sekolah...

bila dah besar nie..dah rasa x de pe2 dah..sbb sama je skrg cuti sekolah ke x cuti sekolah ke tetap sambut sbb skrg nie klu cuti pun sbb cuti sem tapi still leh jumpa kawan2 lagi dan lg yg terkini skrg nie x rasa pun apa itu cuti sem dan cuti sekolah sbb still kene datang lab buat research..hahhahahah jadi kesimpulan nyer makin berumur makin dah x kisah nak sambut ke x...cukup lah klu orang wish n de rezeki dapat hadiah...klu family buat sambut birthday tu blkg citer....hehhehehehe itu pastinye lebih seronok...selalu nye klu sambut birthday mesti dengan babah saya..sbb kitorg beza berapa hari je..saya 27 mei babah saya 31 mei...double celebration...double happiness..semua nyer double lah...kihkihkihkih...

okeys apa ko melalut nie azie..nie mesti dh xde cerita tu yang cerita apa2 je...okeys la nanti 27 mei azie buat entry lagi k..skrg nie nk smbg writing...bye2...jumpa lg next entry....itu pun klu sempat sbb nak g ipoh 27 nie de BFF kawin... :D





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...