Friday, July 1, 2011

Heartstrings a.k.a You've Fallen For Me

^_^..^_^..^_^..^_^....mari kita wink wink banyak2 kali k...hahahhahahahaha..dah lama x review pasal drama korea yang terkini..hari ni tetiba nak buat review sikit....macam yang azie citer sebelum nie kan...azie tengah tengok Lie To Me..dan selasa aritu dia dah abis dah..dah end of the drama dah..dan kesimpulan yang azie boleh buat ialah cerita tu best...dan seronok untuk dilihat...x caya?sila lah percaya sebab mama azie nengok pun dia kata kelakar..hehehehehhe...tapi dh x de dh Gong Ah jeong ngan Hyeon Gi Jun lagi..sebab cite tu dah abis...sedih2..sobs..sobs..sobs... :'(..jom la for the last time kita tgk poster dia ek.. :D..


Lie To Me... 5 stars... :D

Next...cerita yang tengah on air dan azie tengah nengok...City Hunter dan You've Fallen For Me or Heartstrings...hahhahahahha dah celoteh banyak2 kat atas baru nak masuk entry asal tajuk kan..kihkihkihkihkih....

ermmmm macam mana nak mulakan ek..City Hunter nie...cerita dia bukan lah cerita jiwang-jiwang k..even yang berlakon cerita tu Lee Min Ho..tapi kali ini dia bawa watak lain sikit..jadi siapa2 yang minta cerita jiwang-jiwang ala2 macam fantasy nye cerita tu...sila tanamkan dalam fikiran awal2 bahawa cerita ini bukan cerita jiwang..tapi for me..even x jiwang pun cerita ini tetap terBAIKKKK...hehehehehehe..suka sangat cerita ini..macam2 plot ade..dendam, kasih sayang, dan macam2 lah..hehehehehe x tau nak explain macam mana..tapi sila tengok k..sebab cerita ni best sangat..

highly recommended... jeongmallo.. Untill yesterday ep means ep 12... i give 4.5 out of 5 stars...


Next You've Fallen For Me...just starting on wednesday night...jd x leh comment lagi.. :D..tapi azie nak sangat tengok sebab park shin hye yang berlakon...hehehehehhehe



okeys cukup lah setakat nie ye...nak sambung writing thesis..sebab dah lama writing celup2...macam chipsmore..kejap ada..kejap  xde..tu lah asyik jalan-jalan je..hah padan muka kat diri sendiri...okeys lah bye2... :D






2 comments:

Anonymous said...

I hope, it's OK

Aziah said...

trust me.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...