Tuesday, March 19, 2013

Asalkan Update

Assalamualaikum..


huaghhhhhhhhhhhh lamanya tak berblog bagai..adalah dekat 2 bulan lebih kan...ke lebih lagi?huhuhuhuhu... busy busy busy..tapi main game kat fb tak busy ek cik blog..main game lain..sebab nak buang masa je dan tak perlu pakai otak untuk berfikir untuk menaip..ngeh ngeh ngeh... kalau nak tulis blog kena pakai otak..kena perah..huhuhuu beginilah ye kalau otak orang yang dah meningkat usianya...menci...huhuhu


ermmm apa ek yang berlaku dua bulan nie?ermmm tak ada apa-apa yang best pun yang berlaku.. bangun pagi pergi lab, buat kerja, balik umah, tolong chu masak (kalau balik awal)..lipat baju then tido..itu je lah kerja cik blog sejak 2 bulan yang lepas... aishhhhh sejak gelaran student  dah tak de kat diri nie..hidup menjadi lintang pukang.. (apakah?oiii cik blog ada hati nak sambung lagi ke?)..huhuhuhuh hihihihi kalau boleh... kah kah kah kah..

okeys..okeys.. main-main je..cik blog nak kerja dulu then kalau de rezeki sambung belajar lagi..tapi kalau jodoh sampai dulu cik blog kahwin dulu baru sambung belajar..tapi kalau rezeki belajar sampai dulu cik blog g belajar...hihihihi.. 

Alhamdulillah surat senat dari UTM dah keluar yang menyatakan cik blog adalah pemegang Master of Science(Computer Science)... Alhamdulillah syukur sangat-sangat..ermmm apa lagi ek?owhhh sekarang nie nak g claim duit thesis kat MOSTI wahhhh kaya cik blog kejap...kih kih kih kih...tapi apsal SPS g anta surat tu ke rumah?huhuhu cik blog dah cakap nak amik sendiri kan dah alang-alang cik blog masih bertapa dalam UTM nie...huhuhuhu sedihnya (sebab tak dapat kerja lagi)..

dulu masa study orang duk tanya bila nak habis..sekarang dah habis orang duk tanya bila nak kerja.. tapi apakan daya cik blog bila semua application kerja semua  tak de respons apa-apa pun..huahhhhhhhh sedih..tak apa2 cik blog anggap belum ada rezeki lagi eh... :)

owhhhh ni cik blog tak berani nak janji..tapi cik blog akan cuba lah ye..cik blog nak cari balik memory card kamera cik blog yang dah rosak tu untuk ambil gambar-gambar yang dah jadi khazanah dalam tu..khazanah ke?khazanah la ye tak sebab cerita dah lapuk..dan kalau cik blog ada masa cik blog update ek..dan of course majoriti cerita pasal review novel..kah kah kah..lantak lah orang nak kata cik blog jiwang la itu la ini lah..or ada orang cakap cik blog nie "eh dia nie x baca novel english ke?" hahahahah lain orang lain citarasa.. cik blog ni pun bukannya orang yang pandai..jadi cik blog baca apa yang otak cik blog mampu menerimanya (ehhh boleh ek macam tu?boleh je la kan)..hihihihi


okeys annyeong ;)






2 comments:

Maksu Ros said...

Moga kakyah sentiasa dimurahkan rezeki dan cepat dapat kerja ye ameen

Aziah said...

terima kasih mak cik ros..cepat2 balik malaysia..nanti leh kita jual kek kalau kak yah susah nak dpt kerja..hehehehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...