Thursday, March 21, 2013

Work a.k.a Study Station

Assalamualaikum...


Dalam hampir 2 bulan lebih tak berupdate diam je...sunyi je blog nie..hah amik bila dah update tak berhenti-henti pula kannnnnnn...hahahhaha sebenarnya bukan apa korang..cik blog nak tunjuk partition cik blog kat lab..baru kemas katakan...hahhahahahahahahhaha nasib lah banyak sangat barang sampai tak tau nak kemas macam mana dah..huhuhuhu..

jom lah kita tengok yek..layan gambar je ek... best kan update blog kalau ada gambar..sebab tak payah susah-susah nak celoteh panjang-panjang..letak gambar dah cukup...gambar kan boleh menceritakan segalanya..kih kih kih.. dah dah jom kita tengok gambar... jangan nak bebel je cik blog nie...


sila abaikan plastik giant tu yek..itu bekal lunch cik blog...huhuhuhu

nak tunjuk calendar yang cik blog dapat dari ETUDE house.. beli RM80 baru dapat calendar..huhuhuu

this is my PC..banyak khazanah nie..tapi don't worry tak ada drama korea..drama korea dalam external.. :)

okeys kecil je kan tempat cik blog..ye la tempat student katakan..nak besar gedabak macam mana pula kan... hihihihihi..





okeys annyeong,
aziah







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...