Thursday, March 21, 2013

BB1M dan BR1M

Assalamualaikum,



Alhamdulillah..dalam tak dapat kerja lagi..dalam ingat dah graduate tak kan dapat Baucer Buku lagi...dapat juga..hihihihiihi..

Kira cik blog dapat baucer nie dah lewatlah kan.. sebab orang semua bulan 2 dah ambil..cik blog nak ujung bulan 3 baru ambil..ye la nak buat macam mana mula-mula Postgradute Office cakap cik blog tak dapat sebab dah abis Master la katakan..bukan student lagi la senang cerita..tapi ntah macam mana isnin lepas masa cik blog pergi ofis lagi sekali de sseorang kakak pejabat tu kak lijah minta ic cik blog nak check kan lagi sekali betul ke cik blog tak dapat...hah ambil kooooo sekali kak lijah kata dapat..terus melompat cik blog...hahahhaha sukanya cik blog..ala suka pun bukan sebab apa boleh la g beli novel..kah kah kah kah...

Tapi cik blog gembira sangat pun bukan sebab dapat BB1M ni je..minggu sebelum tu mama cik blog dah call kata cik blog dapat BR1M... tu yang makin gembira tu..sebab dapat RM500 total semuanya..cik blog saje je isi borang BR1M tu hari tu sebab cik blog dah x dapat BB1M kan..sekali dapat dua-dua..Alhamdulillah.. rezeki yang tak disangka-sangka..walau dalam hati tengah gundah gulana sebab gaji bulan FEB tak masuk-masuk lagi sedangkan bulan MAC dah hampir ke penghujungnya...datang rezeki ini..serius syukur sangat-sangat...

Jom tengok pic baucer tapi Baucer Buku je la ek..BR1M ade kat  Nilai kat umah mama dan babah cik blog sana..jadi itu tunggu ek nanti kita show off...bila dah ambil n cash out kan...Baucer Buku x leh cashkan so mmg confirm g beli novel..tp BR1M leh cashkan..itu akan difikirkan untuk digunakan ke arah mana...


tapi sebelum tu jangan letak harapan yang tinggi untuk tengok gambar yang cantik ek..cik blog guna camera handphone..handphone cik blog pun cabuk nye je..jadi gambar tak de la cantik sangat...



Sekarang dapat sampul..last year tak ada sampul 

tahun lepas dapat 200 tahun ni up sikit 250... hihihhihi



gamsahabnida....



okeys annyeong,
aziah








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...