Friday, August 12, 2011

Puasa Day 12

Assalamualaikum semua...pejam celik..pejam celik..kejap je kan dah 12 hari kita berpuasa..begitu pantas masa berlalu...dan dah dua minggu juga lah tuan punya blog x ber update...since tuan punya blog adalah super busy..macam lagu super junior "superman"..super junior we are super superman..tapi tuan blog tukar jadi super aziah i'm super superbusy...hihihihihihi..korang yang luar sana yang minta super junior dah nengok MV baru diorang Mr Simple..azie dah nengok banyak kali...suka sangat..best sangat...bulan puasa orang semua post video dakwah2 kat FB tapi azie duk kalut post video super junior ngan ost2 korean drama yang azie tengok...xde keinsafan ke cik azie nie?bukan xde..tapi sometimes buat apa kita nak bermuka2..nak berpura2 bagai...bulan2 lain kita x de pun post pasal islamic2 kat FB tapi bila bulan ramadhan kita boleh plak post yg islamic2..dan siap boleh tazkirah orang lagi tu..azie adalah diri azie..

okeys siapa-siapa yang ikut cerita City Hunter ikut time korea mesti tahu kan cerita tu dah habis 2 minggu lepas..sebelum puasa hari tu..siapa2 yang ikut kt KBSworld 391..tengok lah yek..cerita tu belum habis lagi..tapi cerita tu mmg best sbb babah azie sampai ikut cerita tu..tapi since dah puasa x dpt nak ikutlah kan sebab malam nak pergi terawikh..dan anak dia yang baik lagi comel nie telah meninggalkan folder city hunter di dalam PC kt kat rumah mereka di Nilai masa balik untuk sambut puasa hari itu untuk babah dia tengok..baik kan azie nie..hhahahhahaha mati statement puji diri sendiri..miss Yun Seong ngan Young Joo...hahahahha dah kata azie pompuan x kan nak miss Kim NaNa pulak kan..of course la kita rindua sama pelakon lelaki sahaja..hihihihihihi...tapi ending dia seditkit kecewa..macam abis gitu je..anyway overall drama ini sangat-sangat best..

sekarang ni azie tengah duk tengok cerita Myung Wol the spy...comel dan kelakar cerita dia...tapi jangan salah paham ek..bukan lah azie tengok cerita korea ni semua sebab hero dia handsome-handsome ke apa ke saje...sometimes azie tengok sebab heroin dia comel pun ye juga...walaupun hakikat kebanyakan drama sbb hero dia..tapi tuk Myung Wol nie azie suka heroin dia..cantik...dan cerita dia kelakar..kelakar sangat...tengok jangan x tengok tau pada peminta drama korea..

ermmm nak cerita apa lagi ek?..macam xde je..okeys sebelum azie nak undur diri..marilah layan dua lagu yang menarik minat azie untuk bulan ini..
lagu Cupid from Girl's Day...comel je lagu dia suka sangat-sangat..

lagi satu of course la dari super junior we are super superman..Because you Naughty..Naughty..Hey I'm Mr Simple.. :)


okeys enjoy yek korang..suka tengok diorang joget..lalalalalalala :D






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...