Friday, August 5, 2011

Annyeonghaseyo

Aduhhhhhhhhh lamanya x update blog kan..bukan x nak update..tapi banyak kerja..cuma dapat baca blog orang je..tapi blog sendiri x sempat nak update apa-apa...penat + tension..huhuhuhuhu..apa pun Azie nak ucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa..Semoga Ibadah kita diterimaNya..Amin...belum terlambatkan nak ucap Selamat berpuasa..hehehehhe...tapi kan pejam celik pejam celik kejap je dh hari ke-5 kan..perghhhhh sekejap nye masa berlalu...

okeys2 tak nak cerita panjang-panjang..korang yang minat Super Junior tu dah dengar lum lagu baru diorg dr 5th Album..pergi lah dengar..as usual x lah menghampakan..suka video klip Mr Simple dan lagu Walkin'...tapi Walkin lum de MV lagi..cepat2 lah SM entertainment buat MV Walkin'..lagu dia best....suka..suka... :D..Support SuJu Forever..hahahahhahaha..tetiba....

okeys bye2...kata busy confirm lah entry campur2 kan..bye2...nanti bila dh betul2 lapang baru kita cerita panjang-panjang k...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...