Monday, August 22, 2011

Gian...

Assalamualaikum Semua...

hahahahhahaha..pagi2 dah buat entry pasal gian kan...bukan pe korang...azie sekarang nie tengah gian dengan lagu Mr Simple-Super Junior, Walkin'-Super Junior, dengan Girl's Day-Cupid...dan..dan..dan... gian tuk baca allkpop...dah jd macam baca akhbar online plak sekarang nie..salah satu benda yang wajib buka tiap2 kali buka PC...selain dari Mstar ngan HMetro.hehehehehhe...

kalau drama-drama korea tu jangan cakap la..tu dah memang gian..lepas satu cerita satu cerita azie download..tp tengok nye x abis2..sebab kang duk ngadap drama korea je kang x jalan plak kerja azie...hehehehehhehe

tapi kan..tapi kan..tapi kan...azie sekarang suka dengar lagu opening comeback stage super junior yang baru yang superman tu..best sangat...hahhahahaha..apa2 je la yang azie merepek nie kan..orang lain mesti x paham kan..apa lah yang best sangat ngan lagu korea nie budak nie...bukan nye paham..x pe x paham..tu sebab azie suka tgk mv dia yang de subs sebab azie leh tau makna lagu2 dia..serius...maksud lagu2 dia best..mendalam... :)..jom jom jom tengok MV superman nak?jom la ek..nak juga..hahahhaha secara paksa..kihkihkihkihkih...








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...