Tuesday, March 20, 2012

Blog Post Teaser :)

teaser kah? bukan teaser dah..tapi blog post 'basi' nie...hahhahahahha..semua story akan di post mengikut turutan...sekarang tengah banyak masa sebab thesis dah submit ke SV jd ruang untuk menulis tu ada balik..tapi kan bila badan penat jadi malas nak tulis lahhhhhh...macam mana nie...huhuhu hope azie x malas tuk update blog k...nanti azie citer smua benda2 best termasuk lah drama-drama korea yang best2... :D


okeys la jom layan pic mewakili story yang azie akan post..hahahahaha paling atas tu yang akan diceritakan dulu k...dan mungkin lepas entry untuk smua pic ni abis..akan de entry yang tunggang terbalik yang dah lama baru dan azie baru nak story...hehehehehehehehe Sorry!!!! mianheyo!!!! :)

02 march 12 - Yeay setelah bape puluh tahun buat balik passport...hahahaha nama je lahir USA tapi umur dah 29 baru nak buat passport balik?..tunggu ek de benda yg berlaku masa buat passport nie.. :)

9 march 12 - my lovely aunt 'cik am' kawin..happy dan sedikit sedih

9 march 12- kenduri tahlil dan kesyukuran lepas cik am nikah

10 march 12 - nantikan entry yang penuh dengan warna MERAH!!!!!!!!!! ... BEWARE of RED color ...

10 march 12 - outdoor cik am kat Putrajaya

11 march 12 - Majlis bertandang cik am ke rumah cik shidi.. weeeeeeee

17 march 12 - Universal Studio Singapore

see..see...see..dah tau la kan nape x berupdate...azie busy tau..busy sangat2...mana nak siapkan thesis..mana nak blk umah tlg cik am buat persiapan..mana nak siapkan kerja ketua projek lagi...jadi tunggu ek citer selanjut nyer kat next post..mungkin esok... 


lot's of <3
Aziah [BitterSweetLife]







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...