Friday, March 30, 2012

The King 2 Hearts

Latest Korean drama yang ditayangkan kat Korea sekarang..selain The King 2 Hearts, ada Rooftop Prince, Fashion King dan Love Rain..dan azie adalah gigih men download dan menunggu english substitle.. owhhh sungguh teruja dengan tiga cerita ini..dan azie memang tak kan miss, tiap-tiap minggu mesti tengok punya..sebab baikkkkk punya cerita kan..heheheheh

Fashion King ditayang setiap isnin dan selasa; waktu tayangan kul 9:55pm waktu korea...kat SBS
Hero 1: Yoo Ah In; 2: Lee Je Hoon, Heroin 1: Shin Se Kyung; 2: Yuri SNSD

Rooftop Prince ditayangkan setiap rabu dan khamis; 9.55 pm waktu korea kat SBS channel juga
Hero: Micky Yoochun (JYJ), Heroin: Han Ji Min

The King 2 Hearts ditayangkan setiap rabu dan khamis; 9.55pm waktu korea kat MBC channel;
Hero: Lee Seung Gi, Heroin: Han Ji Won
selalunya azie akan download pada keesokan hari..sebab selalu nye uploader akan upload ikut waktu negara diorang..kiranya kebanyakkan uploader bukan dari Malaysia..so ada tu kita siang dia malam..jadi kena tunggu lah masa diorang..ada je site yang uploader dia student Malaysia tapi lambat sangat..jadi azie selalu grab mana yang cepat je...hehehhehe ketiga-tiga cerita kat atas tu semua azie recommend readers yang minat drama korea untuk tengok...

ada lagi satu cerita yang azie nak sangat tengok tapi episod 1 dan 2 dia telah mengecewakan azie...drama ni telah buat promosi besar-besaran..konon sebab pengarah dia yang dulu mengarah Winter Sonata dan Autumn In My Heart tu..tapi sekali tengok episod 1 dan 2 azie frust...dan azie tau semua orang frust sebab semua dah letak high expectation kat drama ni since drama ni dapat liputan hebat berbanding cerita-cerita kat atas tu...nak tau tak apa tajuk drama tu..jom..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
Love Rain-setaip isnin dan selasa; 9.55pm kat KBS korea nye waktu tau..

serius frust dah lah hero dia memang azie minat..Jang geun suk..siapa yang tak kenal..hero You're Beautiful 'hwang tae kyung'..heroin dia azie tak minat sorry fans Yoona SNSD..huhuhuu...hopefully episod 3 or masa episod dah zaman sekarang dia akan jadi best... :(


p/s: semua channel yang azie sebut tu tayangan korea tau..kalau kat astro 391 dan 393(beyond) tu mungkin lewat 2 or 3 minggu tak pun sebulan...tapi tuk MBC channel tu kat Malaysia tak ada..jadi leh tengok online kat kshownow, KimchiDrama, or banyak lagi lah tempat nak tengok..search je..nanti confirm pakcik google tolong carikan.. :)

Annyeong,








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...