Tuesday, March 27, 2012

Sebenarnya, Saya Isteri Dia!!!

WHAT!!!!!!!!! azie dah kahwin?eh..eh..eh hahahahaha jangan perasan ye cik aziah.....ni nak cerita pasal novel yang azie beli dan baca...nak tau novel dia?jom tengok jom... (entry selingan before cerita pasal kenduri kesyukuran cik am dan cik shidi)
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
..


Novel yang harus dibaca...jom check it out dia punya sinopsis...credit to penulis novel Zura Asyfar...jom tengok muka depan dia dulu...



Sinopsis:


klik gambar untuk baca sinopsis ye..

ini sambungan sinopsis nyer...tuan blog sangat malas nak taip..hahahahah

okeys nak tahu cerita dia lebih lanjut?korang kena beli or pinjam dari sesiapa yang ada novel ni...highly recommended..serius best...masa azie beli ada ragu-ragu sikit sebab buku dia tebal giler...ada terfikir entah-entah bosan novel ni..siap tanya sina lagi..."sina rasa patut ke beli?" dan macam-macam lagi la persoalannya..tapi beli juga..sekali!!! dah baca...haishhhh x boleh stop pula bila dah baca...hahahahhahahahahaha..dan azie habiskan baca buku tu dalam masa 24 jam..jangan tak percaya k..percaya lah... :) ..michyeoss-eoyo (i'm crazy)..harga dia RM30...tapi berbaloi...walaupun mahal sedikit dari standard harga novel..tapi cerita best..tak kisahlah kan.. :)


okey Annyeong!! nak sort pic untuk entry seterusnya...bye-bye


jap-jap...boleh tak bayangkan Firash Arshad tu dengan ni...

T.O.P BigBang

okey bye...









12 comments:

Anonymous said...

xboleh :P aku je boleh :)))

Aziah said...

sina!!! kan sina suka GD..amik lah GD...pukui kang

Anonymous said...

highly recommended.. best novel ni...satu malam je sy habiskan baca..gigih betul.. hehe

Aziah said...

hye anonymous,

kan..best kan... :)

Farah Hanis said...

haha. saya ingatkan saya sorang je yang bace dalam satu malam! kite geng rupanye. hi5!!~ hikhikhik.

btw saya dah 3 kali bace. becuz i just cant get enough!!~ erggghhh....!! -_-"

Aziah said...

Farah Hanis: kita serupa..kita serupa (ikut rentak lagu)..hehehehhe..hah dah 3 kali? hahahaha saya pun sbb dah hantar letak umah parents buku tu jd x de lah baca lagi..klu x selagi buku tu depan mata saya duk ulang je...hahahahahha ^_^

zura asyfar addy rifqhiey said...

thanks sudi memiliki SSiD n bg review..thanks tuk cik anon jgk.. <3<3<3

zura asyfar addy rifqhiey said...

lupe2..thanks to farah hanis jgk..lev uols <3

Aziah said...

omo..omo..thanks zura asyfar sudi komen kat blog kita..wahhhhhhhhh terharu tau...hehehhehe <3 <3 <3 juga

Anonymous said...

Suka Tiz zaqyah dn afiq muiz.aimanso so.no to hairul azreen ,budak kecil sgt.

Aziah said...

hai anonymous..ni calon2 pelakon untuk Sebenarnya Saya Isteri Dia ke?..okeys afiq Muiz tu boleh la..abang dia siapa pula?Tiz Zaqyah?mcm x kena je..hehehehhehe

Anonymous said...

Tiz ok lah sb heroin Memang tua sikit Dari hero.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...