Thursday, March 29, 2012

Kenduri Kesyukuran dan Tahlil 9 Mac 2012

Alhamdulillah selesai sudah majlis pernikahan cik am dan cik shidi...sekarang time untuk memanjatkan kesyukuran dan kenduri tahlil untuk tokchu(arwah mak cik am) dan tok busu(arwah bapa cik am)..Alhamdulillah juga kenduri berjalan dengan lancar...maaf tak ada gambar untuk kenduri sebab tuan blog duduk kat dapur...gambar hanya di ambil sebelum dan selepas kenduri di mana lepas kenduri kami menyelesaikan tugas2 yang belum selesai untuk majlis sanding pada keesokan harinya..ya membalut bunga telur dan goodies bag..hehehehheso layan je ek pic sebelum dan selepas kenduri..

Sebelum Kenduri...

anak-anak dara yang tak tahu nak buat apa selepas solat maghrib..sebab makanan semua catering yang sediakan..jadi berphoto gediks la kami...macam perempuan-perempuan solehah..ahakssssss solehah lah sangat kalau berangan konon-konon kat bawah mistletoe...cuma pasangan je tak de kan... hikhikhikhik




eh fifah buat apa nie?percaya x yang si kecil ini berumur 7 tahun?tak percaya?sila percaya...comey kan..

fifah: oh tidak kak jim nak kejar..lariiiiiii
Kak jim: hah nak lari mana..jangan lariiiiii.. ;p
 Selepas kenduri....

sempat bergambar sebelum mengisi perut dengan makanan....



haih nape la cik aziah kita tu tidur time amik gambar...ish ish ish


then after makan kita mula buat kerja k..don't play play...buat dengan cergas okey... :D

goodies nk bg kawan baik perantin

bunga telur untuk pihak lelaki

bunga jelly tuk bg kat org yg tepung tawar.. :)

kami yang kecoh... :p

okeys jumpa lagi di lain entry...bye-bye..tengah layan strong heart ep 123 YG special.. :)








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...