Wednesday, March 23, 2011

Creating Destiny

Azie tau crite nie crite tahun lepas..tapi azie baru tau..kadang-kadang kalau dh banyak sgt tgk crite korea nie..mmg akan ada yang termiss punyer...since azie selalu tgk KBS dan SBS nye crite...klu MBC nyer crite yang selalu terlepas...

i just want to ask..if any of u out there watch this drama?it is fun and enjoy to watch?i already start download 1st and 2nd ep.. and there are total of 31 episodes...is this drama boring or not?let me know yeah...thanks my friends out there...

kenapa la tetiba si azie ni speaking london plak..pastu grammar lintang pukang plak tu...alah lantak la..janji org2 kat luar sana paham apa azie tulis...sbb azie check kat nuffnang yang org suka search kat blog azie ni berkaitan drama korea...so x semestinya yang search tu org Malaysia je..mungkin dr luar negara..sbb skrg kan demam korea tgh melanda seluruh dunia...thats why la sometimes azie kena speaking2 london di sini...

okeys do not hesitate to leave a comment ya...bye2

p/s: tengah berdebar-debar menunggu keputusan SPM adik yang bongsu tu...dulu kan dia x dpt pergi sekolah masa form 4 sbb buat treatment cancer....Ya Allah, semoga dipermudahkan segala urusan adikku dan diberikan keputusan yang cemerlang...






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...