Wednesday, March 23, 2011

Home Sweet Home Part 2

hah...air-cond dh baik...lab dah sejuk...makanya baru ada mood untuk update blog....kalau x rase panas je segalanya...panas badan..panas hati lagi...hikhikhik...ye la kan kalau dh satu badan panas..kita mana de mood kan...tu yang jadi panas hati tu...hehehehhehehe...

okeys la tanpa melengahkan masa jom kita tgk apa lagi aktivit yang azie lakukan sepanjang duk kat umah nilai weekend lepas...masa kat part 1 kan azie dh cite yang pagi sabtu kitorg gi tgk hot air balloon kan..so tgh hari tu azie smbg lagi jalan2 pergi kenduri kahwin kawan azie ms belajar kt UTM..disebabkan azie x tahu jalan kat KL...ye kwn2 azie x tau jln kt KL tp kalau korg tanye jln kat JB insyaAllah azie tau...even azie ingat2 lupa..insyaAllah x sesat..tp kalau jln kat KL nie mmg azie fail la...azie pun x tau nape...

eh sudah-sudah la tu azie oiii jangan melalut banyak sangat...tunjuk je gambar2...nanti klu dh melalut banyak sangat azie sendiri yang x tau nak cakap pe dah...okeys la jom kita layan gambar yek...

ni kami kawan2 UTM bersama dengan pengantin

okeys abaikan pic nie..kalau azie n far dh jumpa..mmg muka kami macam minah gosip yang lepak kat coffee house k...

azie dan pengantin..oooppppss bakal pengantin..hehehehhe...ni bff azie ms kat UTM...

okeys ni pre-wedding la konon2 k...hikhikhikhik...i'm happy for both of you...
semoga berbahgia hingga akhir hayat k...luv u far...

begitulah citer nye masa tgh hari sabtu tu...dlm satu hari leh g banyak tmpt...bukan dekat2 tau...jauh plak tu..ye la azie duk nilai impian kat nilai sana..tp leh g putrajaya n g PJ...syabas aziah...kalau jalan2 mmg nombor satu...hehehehhe...

oooppppss ada keje nak buat...nanti jap lagi kita sambung entry kat umah lagi ye...bye2...






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...