Tuesday, March 22, 2011

Nama Doughnut

okeys entry pendek je...cuma nak bg tau yang azie dh tau nama donut yang azie makan kat hot air balloon ari tue...

donut dia sedap..lembut..x bape manis di tekak azie...walaupun mahal sikit dr big apple, dunkin n J.Co...Ye la 6 biji RM15...klu donut2 lain tu x sampai kan RM15...tp for me sgt berpuas hati la...

Mempersembahkan

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

"Krispy Kreme Doughnuts"

dengar2 kat berjaya time square ada branch dia...sesapa nak cuba leh la g situ...x pun terus je terjah website dia untuk malaysia branch...setakat nie ada kat sunway pyramid, mid valley n berjaya time square...eh ke azie je yang baru tau pasal donut nie..korg2 smua dh tau eh...huhuhu kesian kan azie nie...

ala ingat nak pinjam pic donut tu dr website nye..tp lambat la pula nk loading...korg g tgk sendiri yek...hehehhehe ni link dia Krispy Kreme






No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...